- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
İnsan böyle bir Hastalığı en sevdiklerine konduramıyor, lütfen sıkmayın canınızı annenize de kızmayın bizde annemlerle 2 hafta aralıklarla covid olduk annem olduğunda bende sen hep böylesinde bişey olmaz hep başın ağrır diyerek o moda girmesin diye söylerdim.. tabiki insan bu zamanlarda ilgi destek bekliyorMerhaba, dün covid olduğumuzu öğrendik. Eşimle ben evde karantinadayız. Şuan için durumumuz iyi, eşim benden daha ağır geçiriyor ancak öyle çok kötü değil. İyiki aşımızı olmuşuz
Bu süreçte beslenme ile ilgili birçok şey duydum ve uyguluyorum. Limon, sarımsak, kekik çayı gibi
Annem yine beni üzücek birşey buluyor. Testim pozitif dedim. Sonra aradı nasılsın dedi baş ağrım var, yatıyorum dedim Kendini çok kötüymüş gibi yapma, fazla büyütme demek istedi
Bugünde konuştuk İyiyiz dedim. Benim öksürüğüm var işte dedim. Sen zaten normalde de öksürüyordun dedi. Koku aldığımı söyledim ,senin burnun normalde de keskindi zaten dedi.
Bilmiyorum ya kaç kişi aradı. Arkadaşlarım dahil kimse bana bu şekilde birşey söylemedi. Hiç aramak gelmiyor içimden
Çok özenli seçmez. Etrafında hasta insana tahammülü yokGeçmiş olsun öncelikle
Hasta olduğunuz için fazla hassas olabilir misiniz?
Bana anneniz kendince teselli ediyor gibi geldi
Normalde daha özenli cümleler seçen biri miydi yoksa?
Annem şiddet görmüyor karıştırdınız sanırımGeçmiş olsun öncelikle, annesinin zorla şiddet gördüğü eşine geri gönderen üye değil misiniz?
Eğer öyleyse şefkat sözleri beklememeniz lazım.
Annenizle iletişimi kestiğinizi söylemiştiniz, niye hala iletişimdesiniz diye sorgulamak değil amacım.
Gelişmeleri merak ettim sadece. Burada endişelendiğim ve hayatını yoluna koymasını dilediğim üyelerdensiniz.
Tabi sonuçta annem. Eleştirir gibi konuşması beni üzdüİnsan böyle bir Hastalığı en sevdiklerine konduramıyor, lütfen sıkmayın canınızı annenize de kızmayın bizde annemlerle 2 hafta aralıklarla covid olduk annem olduğunda bende sen hep böylesinde bişey olmaz hep başın ağrır diyerek o moda girmesin diye söylerdim.. tabiki insan bu zamanlarda ilgi destek bekliyorama anneniz endişelenmeyin diye böyle yapmıştır benimde annem hep böyledir
Bir sürahi suya limon ve 2 yk sirke dökün sürekli onu için , çok faydası olacaktır ve kekik suyu bol bol bitki çayları ve C vitaminiinşallah kolaylıkla atlatırsınız çok geçmiş olsun
Korktuğu için öyle konuşuyor. Kendisi korkuyor zaten sizin korkmamaniz için de herşey normal ki havası yaratmaya çalışıyor.Çok teşekkür ederim. Belkide ben abarttım. Telefon eden hiç kimse bu şekilde konuşmadığı için annemin bu konuşması üzdü açıkçası hassas davrandım sanırım
Biraz abarttım haklısınızBen burda art niyet göremedim benim annemde öyleşuan hamileyim herşeye midem bulanıyor iyisin iyisin bişeyin yok diyor ama yanımdan da ayrılmıyor. Aman abartma sende diyor sanki tek hamile sensin diyor hiç kafaya takmıyorum valla. Çünkü hem söyleniyor hemde bana prenses gibi bakıyor. Ama sizin durumunuz da anneniz yanınızda olamaz mecburiyetten uzak durmak zorunda belki bu yüzden yüz yüze olmadığınız için size öyle geliyordur... Yoksa bi anne hiç endişe etmez mi çocuğunu. Ayrıca söylediklerine kendi de inansaydı aman abartıyor der bir daha aramazdı... Arayıp soruyorsa endişe ediyor sizi merak ediyor...
Her zamanki annenizmiş işte o zamanÇok özenli seçmez. Etrafında hasta insana tahammülü yok
Corona olduğunuz için biraz endişe ediyor ve hassassınız oyuzden size öyle geliyor boşverin bence şuan eşinizle beraber evde olmanın tadını çıkarın kendinizi hasta gibi hissetmeyin beraber bişeyler yapın inşallah en hafif şekilde atlatırsınız dualarım sizinleBiraz abarttım haklısınız
Son zamanlarda beni baya üzdü o yüzden şuanda da hassasım yanlış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?