- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi enesveannesi
- #1.201
eeee kayboldunuz geneee![]()
bende geldim ama kızlar yok yine..flz bayılmıstır bir yerde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee kayboldunuz geneee![]()
evet çok güzel yapmış.ellerinize sağlk flz hnm![]()
afiyet olsun sizlere.sevdiklerine yapınca daha güzel oluyo.bu arada bayılmadım.yine gece vardiyası stresi yedik telde birbirimizi.bende banyoya attım kendimi.saçıma bakım yaptım.göbeği kalçayı sardım üzerine korse çektim 40 mekik 50 şer bacak hareketi yaptım şimdi azıcık mola verdim.azıcık geçti sinirim :)))enerjimi attım :)))
afiyet olsun sizlere.sevdiklerine yapınca daha güzel oluyo.bu arada bayılmadım.yine gece vardiyası stresi yedik telde birbirimizi.bende banyoya attım kendimi.saçıma bakım yaptım.göbeği kalçayı sardım üzerine korse çektim 40 mekik 50 şer bacak hareketi yaptım şimdi azıcık mola verdim.azıcık geçti sinirim :)))enerjimi attım :)))
hamarat gacııı zayıflatacaz seni bebişimmm gerçi böylede iyisin ama çıtır olcak dimi yaaa
teşekkür ederiz fıstıkım.yaa cok sevindim spora baslamana sakın bırakma flz güzelliğine güzellik katarsın arkadasım..bu arada yıne ne oldu enişteyı fırcaladın
şaşırtacam onu.2-3 hafta gece vardiyası varsa zaten gündüzde uyuyo gözü beni görmüyo 3 hafta sonra şaşırsın biraz :)))
napalım bizde telfonla yetiniyoz be şekerim yanımızda olsa bi tokat patlatacaz ( anladı o kendiini ) :)))))
nerde acaba o tokadın sahibi yıne meydanlar da yok..şamaroğlana cevirmesin yıne cocugu![]()
enesin servisini beklerken aşağıda kndi kendime gülme krizim tuttu zeynep aklıma geldikce.gelen geçn bana baktı.sonunda kadın delirdi dediler zaarrr :)))
şimdi yarın iptal dimi kızlar evlerdeyiz gelmek isteyen olursa buyursunn kahve çay her türlü ikramım mevcut kızlar![]()
benım de sunanın hareketlerı aklıma gelınce kendi kendime gülüyorum :)
beklerim hep evdeyimm ben zeyno nerelerde kaldııı acaba kızlarrrrr gene wc demi acaba![]()