- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
- #1.161
Slmmm şekerler![]()
a.s hoşgeldin şkerim biri bizim topiği yedi resmen yediiiiiiiiiiii :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slmmm şekerler![]()
bu gün gelen misafirlrin arkasını toparlıyımki yarında misafirlerim var :))
konumuzu okuyanlar var yeni açılmış birrr üyelik ve ilk işi bizim topiğe bakmak hooopp kimsin sen?
ayyy bi garip bi haftasonuydu yaa hiç anlamadım bişi de yapadık geçti öyleNeyseki yarın sizinleyimmmm
![]()
tuaf birgün vallaaa sabah kahvaltıya oturduk te karşı apartmanda nişanlı bir kız var adanalı almış kardeşini kucağına çat bana gelmiş alamadım valla eşim evede kahvaltıdayız dedim ay sizin gibi tanısam sıkıntı yok tanımmıyomdaa şaşırdım vallaa pijamalarlaydıkk bide![]()
ne alaka pazar pazar??? Işin gücün mü yok deseydin
tuaf birgün vallaaa sabah kahvaltıya oturduk te karşı apartmanda nişanlı bir kız var adanalı almış kardeşini kucağına çat bana gelmiş alamadım valla eşim evede kahvaltıdayız dedim ay sizin gibi tanısam sıkıntı yok tanımmıyomdaa şaşırdım vallaa pijamalarlaydıkk bide![]()
vallaha şaşrdık canm bizdeealmadım eve naapayım
kızlar ben kaçıyorum.yapmam gereken şeyler var onları sabaha bırakmıyım uykularım kaçar sonra.yarını geçirince yazışırız gene burdan.kaçta geleceksiniz?????
ya ben pek biözledim siziii bu hafta çok sıcak olackmışşş
aynen canım.aa hava durumuna bakayım bende.dışarıda da buluşuruz evler sıkıyor artık
ok o zaman iyi geceler size hepinizi tek tek öpüyorum yarına sabırsızlanıyorum.erken uyanan erken gelebilir.dükkanı 07:30 da açıyorum :))))