çorludakiler nerdeler?????

tuaf birgün vallaaa sabah kahvaltıya oturduk te karşı apartmanda nişanlı bir kız var adanalı almış kardeşini kucağına çat bana gelmiş alamadım valla eşim evede kahvaltıdayız dedim ay sizin gibi tanısam sıkıntı yok tanımmıyomdaa şaşırdım vallaa pijamalarlaydıkk bide :1:

tuaf birgün vallaaa sabah kahvaltıya oturduk te karşı apartmanda nişanlı bir kız var adanalı almış kardeşini kucağına çat bana gelmiş alamadım valla eşim evede kahvaltıdayız dedim ay sizin gibi tanısam sıkıntı yok tanımmıyomdaa şaşırdım vallaa pijamalarlaydıkk bide :1:

ne alaka pazar pazar??? Işin gücün mü yok deseydin

ee o da biraz dşüncesiz olaymış :53: pazar pazar insana çat kapı gidilir mi töbe töbeeee :20:

vde yalnızken misafir kabul etme.bizimkiler öyle yapmıştı komşular yalnız gittiğimde bi bahane uydurup daha sonra hrkesi topladıklarında benide çağırdılardı.dikkat et.

kızlar ben kaçıyorum.yapmam gereken şeyler var onları sabaha bırakmıyım uykularım kaçar sonra.yarını geçirince yazışırız gene burdan.kaçta geleceksiniz?????

kızlar ben kaçıyorum.yapmam gereken şeyler var onları sabaha bırakmıyım uykularım kaçar sonra.yarını geçirince yazışırız gene burdan.kaçta geleceksiniz?????

canım yorma kendini fazla.sabah 11 de aynı yerde buluşcaz kızlarla :)))

ok o zaman iyi geceler size hepinizi tek tek öpüyorum yarına sabırsızlanıyorum.erken uyanan erken gelebilir.dükkanı 07:30 da açıyorum :))))

kızlar 17 derece gözüküyor bu hafta yaşadıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Back