çorludakiler nerdeler?????

hahahAaha Buna ben 3 gün gülerim ) günün espirisi dalında yine önde gidiylesunuz fz hnmtelden ne yazıyoru.bilmıylrum siz cözersiniz

lazcaya benzemiş yazdıkların ama yinede anlaşılıyo kasma kendini hayatım :)) audry senin için en önemli yer neresiyse orasına takarsın ki şuan senin için en önemli uzvu tahmin edebiliyorum :)) sunacım hayatım en masum seni görddüm şuan için içlerrinde.al gel bi kaç parça burda topluca yırtalım hep beraber biliyosun ben yalnızım sana iki canınlan zahmet olmasın :))

ay kızlar ben yarın uyuyabildiğim kadar uyuyacam uyanıncada kalkıp temizlik yapacammm evi unuttummm hafta sonu kocahasta hafta içi gezmelerde pehhhh

ayyyy flzz yaaa resen kahkaha attımmm

dinlen bol bol uykunun tadını cıkart canım.9ay o ra lazım olucak

Kızlar sizden sonra saçlarımı maşaladım kendime geldim bide flz gibi kırmızı ruj sürim dedim yokmuş ))

ayy ben kocişime bi meyve soyayaım

yok artık ayyyyy çok güldüm tutamıyom kendimi.melisteki yarım kalan şişeyi sizmi içtiniz kız yanlışlıkla.ne bu konuşmalar filan.her yazdığınızda aklıma yüzyüzeyken konuştuklarımız geliyo allahtan evde kimse yok :))))

kız sunadan sonra kocasına hizmet etmeye başladı cocuk dicek ne oluyo benim karıma u gidişle kocalar baya bocalar ben sölim

hoş tutun hoşşş kocalarıııı dağ gibi yiğitlerimiz onlar bizimmm ay pek bi güldüm
karnım agrıdı gülmektenartıkk ke di kendime gülmeyi aştım kahkaha atıyorum benimki bana beyaz önlük getirmesin delirdi hatun diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…