- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
seninki genelde gömlek giyiyo ya hayatım ondan yırtması zor olar bizimkiler tişört giyiyo ya yırtması kolay olur zeynep bile yırtabiliyosa ben pantolon denicem yarın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa Ben burda bi canımnansize yazıom hala ses yok
allah sizi napmasın.benide kendinize çevirdiniz.akşam dedektifliğim tuttu telefonunu karıştırdım görüntülü konuşma ayarları yüklemiş telefonuna napıyım ben şimdi.öliyimmi öldürüyimmi ????
kendisinin göstermesi sorun değilde gösterene bakmasın :))) hahaha zeynnep kanıma girdi bi an sanki :)))
amaann sende be canım artık teknolojiden de mi yoksun olsun. öölesine yüklemiştir takma yani ne var bunda
intikam diosun)
stardaki çocuğa öldüm bittim ben burdaaaaaaaa![]()
senden başkasına bakılmasından hoşlanmazmışsın ya hayatım ondan öle dedim.göstermesi mühim değil yeterki gösterene bakmasın dedim yani senin gibi :)) esprinin canı çıktı :)
senden başkasına bakılmasından hoşlanmazmışsın ya hayatım ondan öle dedim.göstermesi mühim değil yeterki gösterene bakmasın dedim yani senin gibi :)) esprinin canı çıktı :)
heh anladımevet benden başkasına bakılmasından deli olurum hatta direk döverim yaaa tişörtünü yırtarım
![]()
audry kötü örnek oluylrsun arkadasıma:)) flz adamın gözlerine radar takar yakında :))
ben yırtsam hemen yenisi alır ne gerek var masrafa falakaya uatıralım en iyisi :))heh anladımevet benden başkasına bakılmasından deli olurum hatta direk döverim yaaa tişörtünü yırtarım
![]()
sence radar gözlere mi takıılmalı melisimmm :)))
sence radar gözlere mi takıılmalı melisimmm :)))