çorludakiler nerdeler?????

benim hamişimi iki canıynan kim yormuş bakayım ben..(kızlar bebek bi görünsünyandık biz bu bardak tasımaz :)) bende acıktımmmm

Son düzenleme:
allah sizi napmasın.benide kendinize çevirdiniz.akşam dedektifliğim tuttu telefonunu karıştırdım görüntülü konuşma ayarları yüklemiş telefonuna napıyım ben şimdi.öliyimmi öldürüyimmi ????

no problem kızlar sorun yok.takmıyorum bu tarz şeyleri biliyosunuz şak olsun die söyledim.yani telefondaki olay doğru ve gerçekte kızmadım ve kafamada takmadım.

:)) filiz ya yinemi kızmadın bak olmadı şimdi hazır senide düzeltmiştik.

:)) filiz ya yinemi kızmadın bak olmadı şimdi hazır senide düzeltmiştik.

kızsam napaccam kocacım yok.sabaha kadarda neye kızdığımı unuturum ben onun için yorulmama gerek yok.kavga et tartış küs sonrada barışmak için çabala......amaaaaan yorulurum ben valla :))

ya burda laf anlatmaya çalışıom iki canımınaaaaaannnnnn sen nie kıskanmıon filizzzzzz

kızsam napaccam kocacım yok.sabaha kadarda neye kızdığımı unuturum ben onun için yorulmama gerek yok.kavga et tartış küs sonrada barışmak için çabala......amaaaaan yorulurum ben valla :))

arada bir küsüşmek tadı tuzudur canım o kadarda boşverme iiice gamsız çıktın vallaha sende

ya burda laf anlatmaya çalışıom iki canımınaaaaaannnnnn sen nie kıskanmıon filizzzzzz

neden kıskanmıyom biliyormusun hayatım.eğer öyle bişey yaparsa kıskanmak çözümmü? değil dediniz duydum ben :) o zaman ne yapmak lazım sakin ve soğuk kanlı olup dikkatli olmak lazım.öyle bişey yaparsa çok orjinal fikirler üreteceğimi en iyi kendisi bilir.çünkü beni en iyi o tanıyo.yaşamayı seviyo benim kocam :))

hem bide tişörtünü yırtarım onunn :)))) zeynebi öözledim ben ya nere gitti o?haaa pardon rahatsız etmeyin şimdi hatırladım

Ben hic kıskanc degilmişim sizleri dinledikten sonra tebrik kkoydum kendime.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…