çorludakiler nerdeler?????

seninki genelde gömlek giyiyo ya hayatım ondan yırtması zor olar bizimkiler tişört giyiyo ya yırtması kolay olur zeynep bile yırtabiliyosa ben pantolon denicem yarın :))

aaa Ben burda bi canımnansize yazıom hala ses yok

amaann sende be canım artık teknolojiden de mi yoksun olsun. öölesine yüklemiştir takma yani ne var bunda

senden başkasına bakılmasından hoşlanmazmışsın ya hayatım ondan öle dedim.göstermesi mühim değil yeterki gösterene bakmasın dedim yani senin gibi :)) esprinin canı çıktı :)

senden başkasına bakılmasından hoşlanmazmışsın ya hayatım ondan öle dedim.göstermesi mühim değil yeterki gösterene bakmasın dedim yani senin gibi :)) esprinin canı çıktı :)

heh anladım evet benden başkasına bakılmasından deli olurum hatta direk döverim yaaa tişörtünü yırtarım

audry kötü örnek oluylrsun arkadasıma:)) flz adamın gözlerine radar takar yakında :))

heh anladım evet benden başkasına bakılmasından deli olurum hatta direk döverim yaaa tişörtünü yırtarım
ben yırtsam hemen yenisi alır ne gerek var masrafa falakaya uatıralım en iyisi :))

çıkarın kocaların tişörtlerini yırtıyoruzzzz filiz bukadar gazaa bin adamın tepesine artık

kızlar radarı nereye ne koşulda takarsınız bilmem ama ben çip takmayı düşünüyorum herüfümeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…