- Konu Sahibi enesveannesi
siz naaptınız kızlar siz bahsedin gününüzdenn nasıl gidiyorr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm bi bana verilmedi bu numara![]()
ay inşallah kızlar amin zeynepte hastanedeyken msj çekti ne oldu bebiş dieduygulandım hastanede o kan testini beklerken neler geçti aklımdan pek kötü oldum vallaaa....hastane piskolojisimi nee
biliyosun ben numarayı alana kdar göbeğim çatladı ama sonunda söke söke aldım :)))
siz naaptınız kızlar siz bahsedin gününüzdenn nasıl gidiyorr
beni spor dönüşü soğuk çarptı hava iyi diye şapka almadım yanıma saçların yarısı ıslandı tabi enseler,gece 3 de tutuk bişekilde uyandm.ne sağa dönebiliyorum ne sola :)) siz düşünün.ödüm koptu.sonra kas gevşetici merhem sürdük sardık uyudum sabah acıldı baya ama dinlenerek geçirdim bugünün cogunu.
kuzum dikkat et kendine spora gidiyosun oda terlersin elbet sarıp sarmalanıp geleceksinnnn
evleri öğrendikten sonra aramak yok hemen çat kapı yapıyoruz bilginize :)))
bebişimizçok yeniymiş daha kızlar kan testinde anca gösterdi kendini annneeeeeee buradayım dedi ultrasonda çıkmadı miinnnicik çünkü kıyamammmm
haayırlı olsun allah kucağına almayı nasp etsin...darısı isteyenlerin başına
yaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz kaçtınız gittinizzzzz
:)) bu ne demekti şimdi saat önemli değil benim kocam 7 de geliyo :))neyse şakaydı kreş oraya yakın zaten ben kızları toplarım sabah kahvesine süpriz yaparız cuma günü evi bii öğrenelimde :)
beni bırakıp gittiniz sandımmmşevkateihtiyacım var bu dönemlerde :)
beni bırakıp gittiniz sandımmmşevkateihtiyacım var bu dönemlerde :)