• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

siz naaptınız kızlar siz bahsedin gününüzdenn nasıl gidiyorr

beni spor dönüşü soğuk çarptı hava iyi diye şapka almadım yanıma saçların yarısı ıslandı tabi enseler,gece 3 de tutuk bişekilde uyandm.ne sağa dönebiliyorum ne sola :)) siz düşünün.ödüm koptu.sonra kas gevşetici merhem sürdük sardık uyudum sabah acıldı baya ama dinlenerek geçirdim bugünün cogunu.

beni spor dönüşü soğuk çarptı hava iyi diye şapka almadım yanıma saçların yarısı ıslandı tabi enseler,gece 3 de tutuk bişekilde uyandm.ne sağa dönebiliyorum ne sola :)) siz düşünün.ödüm koptu.sonra kas gevşetici merhem sürdük sardık uyudum sabah acıldı baya ama dinlenerek geçirdim bugünün cogunu.

kuzum dikkat et kendine spora gidiyosun oda terlersin elbet sarıp sarmalanıp geleceksinnnn

evleri öğrendikten sonra aramak yok hemen çat kapı yapıyoruz bilginize :)))

tabi siz yaparsınız en uzagınız benim ::::::::::::::::::::::(((((((8bende istiyorum bana da gelin.ya bi kahveye dahi olsa sıkılan gelsin.saat önemli değil benım kocam 7 de gelıo

:)) bu ne demekti şimdi saat önemli değil benim kocam 7 de geliyo :))neyse şakaydı kreş oraya yakın zaten ben kızları toplarım sabah kahvesine süpriz yaparız cuma günü evi bii öğrenelimde :)

geliriz hayatım geliriz benim yakında koca bir göbişim olacağı için bol bol yürüyüşlere çıkarım hepinize uğrarım sırayla soluklanmaya :DD

geldikkkk canım kusura bakmaaa beklettik seniiii.siz gelin yeterki ben gocunmam.evet suna yürüyüş şart sana sıkıldıkca carrefoura yürü bana gelin :))

:)) bu ne demekti şimdi saat önemli değil benim kocam 7 de geliyo :))neyse şakaydı kreş oraya yakın zaten ben kızları toplarım sabah kahvesine süpriz yaparız cuma günü evi bii öğrenelimde :)

kız siz rahatsız olmayın diye yoksa benim eşim bişey demez gider oturur bi oda da :)) okey oynar canına minnet

Back