• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

teşekkür ederim canım.son durumlar ne merak ediyorum seni.müsait değilsindir diye arayamadım umarım herşey yolundadır.kısa zamanda haber bekliyorum...öpüyorum sıkma lütfen canını

sağol arkadasım.durum aynı daha da beter hatta.cok üzülüyorum sizleri tanıdım,hayatıma renk geldi derken..sizler bırakmayın birbirinizi öpüyorum.

sağol arkadasım.durum aynı daha da beter hatta.cok üzülüyorum sizleri tanıdım,hayatıma renk geldi derken..sizler bırakmayın birbirinizi öpüyorum.

ne demek bırakmayın birbiinizi...kim kimi bırakıyoki.cuma günü suna çağırıyo oraya gidiyoruz.geliyormusun die sormuyorum çünkü geliyorsun.

sana nasıl şevkatli yaklaşmamız gerektiğini anlayamamış melis :)) onu tartıştık bugün :)) şaka bi tarafa banada pek bişey anlatmadı özel dedi ama görüştük kafasını dağıtsın die.sanırım ailevi..

bizdekonuştuk sonradan hemen hemen biliyorum konuyu ondan sıkkın canımm

ooooo bulaşıcımısınız be arkadaşım sende sıkma canını.her evlilikte olan şeyler bunlar.5 yıl sonra sende farklı bişey yaşamayacaksın.genelde bu böyledir.sıkmayın canınızı ne güzel bak arkadaş edindik eğlenip gülecek zamanımız şimdi bizim.kocaları zaten akşamdan akşama bi kaç saat görüyoz.dayanıverin azıcık.

akşam ne olduğunu bende bilmiyorum gündüz konuştuk ama bu kadar kötü değildi daha doğrusu azıcık rahatladı sanmıştım.

kızlar boşverin sadece burdan şu kadarını söyliyeyim gözü baya karartmış.daha açamıyorum konuyu okuyanlar olur

Back