• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

çifte kumru onlar,taze gelinler daha :) kocalarının uyumalarını beklıyorlar sanırım.:) bu arada zeynebi hiç görmüyorum kaçtı mı yoksa benim kız korkuttu sanırım :))))

ne biliyim ben korkmasınlar die baştan alıştırmaya çalışmıştım ama yinede belli olmaz korkmuştur belki :)) şaka bi tarafa eşi gelmiştir sanırım ondan girmiyordur malum yemek filan sohbet v.s v.s :)))))

ne biliyim ben korkmasınlar die baştan alıştırmaya çalışmıştım ama yinede belli olmaz korkmuştur belki :)) şaka bi tarafa eşi gelmiştir sanırım ondan girmiyordur malum yemek filan sohbet v.s v.s :)))))

yok yok ben pzrtesiden beri zeynebi görmüyorum:)

canı sıkkındı biraz.oda o gün sonuç alcaktı hatırlıyosan.sonuçları almış.bugün daha iyi görünüyo ablası yarınki yoklamaya ancak yetişir :))

bebişimizçok yeniymiş daha kızlar kan testinde anca gösterdi kendini annneeeeeee buradayım dedi ultrasonda çıkmadı miinnnicik çünkü kıyamammmm

çok sevindim ya güle güle büyüt hem bebişini hem göbüşünü :)) bi daha da yeme öyle üzümüün çöpünü maydonozun sapını

ay inşallah kızlar amin zeynepte hastanedeyken msj çekti ne oldu bebiş die :12: duygulandım hastanede o kan testini beklerken neler geçti aklımdan pek kötü oldum vallaaa....hastane piskolojisimi nee

Back