• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

e bide yarın öbür gün daha samimi olucaz. e tabiki ayıp kusur aradıktan sonra dostluk,kardeşlık olmaz.hepimiz temiziz ama birbirmizin her halıne şahit olucaz kasmaya gerek yok zaten.

hem aramızda kalsın zeynep ve suna duymasın onlar yeni evliler eşyaları yeni bizim eşyalarda eskidi bazen ne kadar temizlesende eski olduklrı için belli olmuyolar :))) onların eşyaları taşınmadı bişey olmadı tabi rahatlar söyleme sakın onlara :)))

hem aramızda kalsın zeynep ve suna duymasın onlar yeni evliler eşyaları yeni bizim eşyalarda eskidi bazen ne kadar temizlesende eski olduklrı için belli olmuyolar :))) onların eşyaları taşınmadı bişey olmadı tabi rahatlar söyleme sakın onlara :)))

:))) onlar da aynı olacaklar..

bugüün pazara gidicem.sebze alayım azcık.inşallah yağmaz da, ıslanmayız durucukla.ben gideyim kızımı doyurayım canım görüşürüz yıne.gir ara ara özletme kendini..ay bizim binada olsaydınız hepiniz ne güzel olurdu.sabah kahveleri filan :D

uykucuklar kalkmamışşşş :))) yine de günaydın tatlişkolar? ayılın artık sabah oldu heyyy:20: e benim gibi cocuklu kadın değilsiniz ki uyanasınız :))) öpüyorum kuzularımı.

dedikoducular siziiiiii denek aç kalcanız haaa :DD bir çay ikram ederim canım onudamı yapamayacaz ekmek banarsınız :1: ben sizi hiç aç bırakırmıyımmm aşk olsunn meliss kız sende kendini yormaaa... elimizle defterle teftişe gelmeyecez herhaldeekıyamam sana

olurmu evimize ilk defa bi ünlü geliyo azıcık çekiştirelim dedik ama duymuşsun yaaa tüh biz seni uyuyo sandıydık :)) günaydınnn

dedikoducular siziiiiii denek aç kalcanız haaa :DD bir çay ikram ederim canım onudamı yapamayacaz ekmek banarsınız :1: ben sizi hiç aç bırakırmıyımmm aşk olsunn meliss kız sende kendini yormaaa... elimizle defterle teftişe gelmeyecez herhaldeekıyamam sana

:))) öhööö öhööö sen burdamıydın..şaka bi yana yok tatlım ben geçen hafta sildim bi kaç ccam.ee nasılsınız bakalım?

gelen giden yok şeker suna bi göründü sonra kaçtı sanırım doktorda ter döküyo şimdi :)) zeynep ptt deymiş aldığım duyumlara göre :))

aa evet o dr a gidicekti unutmusum?sen nasılsın ay hava cok kapalı bunalım gidiyo bu gn

duru bilgisayarı bırakmıyor cadı yazamadım.bende dün tutlmusum biraz uzandım dinlenıyorum.yemek filan yok daha ortada:)

ohhh uzan bakalım hayat size güzel valla bu ne bea ben köle gibi hissettim kendimi şimdi :)))

yok be arkadaşım,benimde işim hiç bitmiyor malesef..günlerce kendıme bakamadıgım oluyor.bıktım aslında bu rutin hayattan :(( bırakcan her yeri b... götürsün ama yapamıyorum malesef.bıraktıgım zaman yapacagım işler beynımde dönüp duruyor.kız damarıma bastın sanki döktürmüşüm valla. :)

Back