• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

ordaki lastik gibi kızları gördünmü melis.ıyyy iğrençlerdi nasıl sünüyolar o kadar.aklıma farklı şeyler geliyo ama söylemem :))

yok ya bide o cıkıcak başıma:) nerelere gidem ben kızlarrrrrr :))) adam reklam araları konusuyor :))

hayret bugün erkencisin melis :))) günaydın vicdan yaptın kahvaltımı hazırlıyon yoksa:))

:)) duru erkenci ondan cnm.vicdan yapcAk halım kalmamıstı dün yoruldum biraz.günaydın bu arada.temızlıge baslayacakmısın bugün.gerçi hava yıne kapadı ama

dün eve bi geldim elektrik yok su kesik.lanet bi gündü ama ona rağmen başardım :))) zor olan işleri hallettim bu gün su temizliği var hava kapalıda olsa bu gün işleri halletmem lazım heran misfir gelebilir rezil olamamm :)

dün eve bi geldim elektrik yok su kesik.lanet bi gündü ama ona rağmen başardım :))) zor olan işleri hallettim bu gün su temizliği var hava kapalıda olsa bu gün işleri halletmem lazım heran misfir gelebilir rezil olamamm :)

bende geçen salonla mutfak ve balkon camlarını silmiştim.ama bi yağmur mahvetti leke leke yapmış yıne balkon camımı.ama silmicem havalar bi düzelsin öyle silerim.benım banyo fayanslarımın silinmesi gerek sağolsun eşim ve sigarası.onu yapcam fırsat bulursam. :)) özellikle yemediğiniz sevmediğiniz şeyler varsa söyleyınde cuma günü yapmayayım.

cnım bak o kadar sıkıntıya sokma kendini.dün ne yazmıştım hatırlıyosun demi dosttan öte kardeş olalım demiştim.kardeş kardeşin kusurunu camını penceresini görmez ki cam silmen bu havada normal değil zaten hiç uğraşma orayla burayla.kış günü öyle ince ayrıntılara girme.yiyecek konusuna gelince misafir umduğunu değil bulduğunu yer yapılanı beğenmeyen olursa ekmek arası yapar veririrz eline :) önemli olan güler yüzün gelince hep beraber ayarlarız bişeyler :))

cnım bak o kadar sıkıntıya sokma kendini.dün ne yazmıştım hatırlıyosun demi dosttan öte kardeş olalım demiştim.kardeş kardeşin kusurunu camını penceresini görmez ki cam silmen bu havada normal değil zaten hiç uğraşma orayla burayla.kış günü öyle ince ayrıntılara girme.yiyecek konusuna gelince misafir umduğunu değil bulduğunu yer yapılanı beğenmeyen olursa ekmek arası yapar veririrz eline :) önemli olan güler yüzün gelince hep beraber ayarlarız bişeyler :))

sağol canım.. valla ben sevınıyorum geleceğinize ,bu telaş beni yormaz merak etmeyin siz.elimden geleni yaparım.çayımız kahvemiz ohhh keyfimize diyecek olmıcak inşallah :)))

e bide yarın öbür gün daha samimi olucaz. e tabiki ayıp kusur aradıktan sonra dostluk,kardeşlık olmaz.hepimiz temiziz ama birbirmizin her halıne şahit olucaz kasmaya gerek yok zaten.

Son düzenleme:
Back