- Konu Sahibi enesveannesi
kız koptummmm gülmekten:)
bende valllaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız koptummmm gülmekten:)
ordaki lastik gibi kızları gördünmü melis.ıyyy iğrençlerdi nasıl sünüyolar o kadar.aklıma farklı şeyler geliyo ama söylemem :))
zeynep bu saate kadar gelemediğine göre ağır bi yemek yapıyo sanırım :))) patatesmi kızartıyo acaba :))
ahhh garibim benimmm ama öğretcem ben ona isterse eğer yemek yapmayı.
:))) hangi ara :)
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler size öpüyorum hepinizi :)
hayret bugün erkencisin melis :))) günaydın vicdan yaptın kahvaltımı hazırlıyon yoksa:))
dün eve bi geldim elektrik yok su kesik.lanet bi gündü ama ona rağmen başardım :))) zor olan işleri hallettim bu gün su temizliği var hava kapalıda olsa bu gün işleri halletmem lazım heran misfir gelebilir rezil olamamm :)
cnım bak o kadar sıkıntıya sokma kendini.dün ne yazmıştım hatırlıyosun demi dosttan öte kardeş olalım demiştim.kardeş kardeşin kusurunu camını penceresini görmez ki cam silmen bu havada normal değil zaten hiç uğraşma orayla burayla.kış günü öyle ince ayrıntılara girme.yiyecek konusuna gelince misafir umduğunu değil bulduğunu yer yapılanı beğenmeyen olursa ekmek arası yapar veririrz eline :) önemli olan güler yüzün gelince hep beraber ayarlarız bişeyler :))
sağol canım.. valla ben sevınıyorum geleceğinize ,bu telaş beni yormaz merak etmeyin siz.elimden geleni yaparım.çayımız kahvemiz ohhh keyfimize diyecek olmıcak inşallah :)))