çorludakiler nerdeler?????

gitmiyor adam dimi, valla biz bile strese girdik sizinkiler yüzünden konuştularmı hiç gitme işini

yok çıkmıyor valla net tek çizgi

sunacm genelde tek ve net çizgi nefatif liğin garantisi gibi birşey.hafif silik oluyor ama oluyır genelde.kimi insanların idrarda cıkmıyormuş kan yaptır bence biraz daha gecikirse.emin olursun.

1 hafta bekleyeceğim bakalımkızlar olursa seviniriz olmazsa gene deneriz :))))

şu an için bebek istemediğini düşünüyordum.ayyyy buluşmadan önce yapma kız bebek filan sonra çekilmezsin yok midem bulandı yok orama burama bişey oluyo dersin.zaten gerginim sende germe :)))şaka bi tarafa istiyorsan allah gönlüne göre verir inş.

suna kızıma arkadaş yapıcak bu gidişle :))

inşallah çok sevinirim valla bebişim olursa kızlar zaten yanlızım bana arkadaş olur valla bunaldım çok canım bugün gelen arkdaşımada sıkıldı biraz ama neyse tanışalım bi an öncede dertleşip rahatlarız bariii

:) pek ümitli değilim ben aslında çünkü bu ay tam yumurtlama zamanımda annemler 1 hafta bizdeydi olamaz herhalde anladınız siz

çocuk bakmak kolay bişey değil fakat onlarsız da olmuyor..sonuçta ev hanımıyız artık.çalışmayı dşünüyorsan inşallah hamile kalırsın,Allah gönlne göre versin tatlım

olmazsa terapiye gidelim bari :))) tanışmaya korkuyom daha beter depresyona girmeyelim :))

olmazsa terapiye gidelim bari :))) tanışmaya korkuyom daha beter depresyona girmeyelim :))

size ne oluyor şekerler,kv den gittiğinde sen cocugu kreşe yollar özgür özgr gezersin.suna zaten özgr asıl ben cocuk üşür diye eve kapanmaktan depresyona giricem.

sende nasıl bir hizmet,hürmet gösteriyorsun bunlara canım benim.pek memnunlar hayatlarından,ya merak ettım eşin ısrarcı oluyor mu gitmeyin diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…