çorludakiler nerdeler?????

bizde sana geliriz şekerim şenlendiririz evinii valla bana gezme olsun fizana giderim :) bu arada mast yok fark ettinizmi

tekirdağdan bir izleyici var sanırım kızlar :)

Son düzenleme:
sende nasıl bir hizmet,hürmet gösteriyorsun bunlara canım benim.pek memnunlar hayatlarından,ya merak ettım eşin ısrarcı oluyor mu gitmeyin diye?[/QUOeşim geç geliyor zateen yemek yiyor azıcık oturruyo tv izliyo pek muhabbete katılamadan uyukluyo.sabahtan kimse görmeden gidiyo.

bizde sana geliriz şekerim şenlendiririz evinii valla bana gezme olsun fizana giderim :) bu arada mast yok fark ettinizmi

buyrun gelin valla cok mutlu olurum.arada cumarteside bulusuruz bende eşime bırakırım bıdıgımı.evet yok sağolsun,eşim o erkekti diyor.kesinlikle hiç bir arkadaşının eşiyle tanısma fgibi bi durum olmamış..geyik için girdi ama kocamı görünce taşa çarptık dedi :)))

buyrun gelin valla cok mutlu olurum.arada cumarteside bulusuruz bende eşime bırakırım bıdıgımı.evet yok sağolsun,eşim o erkekti diyor.kesinlikle hiç bir arkadaşının eşiyle tanısma fgibi bi durum olmamış..geyik için girdi ama kocamı görünce taşa çarptık dedi :)))

ben şu kelebeğin rüyasıı filmine gitmek istom eşime sordum git dedio türk flimlerine girmiyoda

şekerler size doyum olmaz ama ben kaçmam lazım sabah zor uyanıyom yarın yine bu saatlerde katılırım sohbetinize.melisi zaten tanıdım çok sevdim suna sanırım seni sevecem :)) öpüyorum sizi iyi geceler

ohhhhmisss yokmu bize filiz kahvesiz kaldık korkuyorum içmeye gözlerim açılıyo gece uyu uyuyabilirsen vallaaa sen gelebilirmisin sinemaya tatlım

size de olucak tabiki..türk kahvesi uyku getirir rahatlatır aslında.hele her gün içiyorsan suna korkma iç nescafe gibi etki yapmaz.

şekerler size doyum olmaz ama ben kaçmam lazım sabah zor uyanıyom yarın yine bu saatlerde katılırım sohbetinize.melisi zaten tanıdım çok sevdim suna sanırım seni sevecem :)) öpüyorum sizi iyi geceler

iyi geceler canım.bende seni sevdim. cok yorma kendını.

Back