- Konu Sahibi enesveannesi
bizde sana geliriz şekerim şenlendiririz evinii valla bana gezme olsun fizana giderim :) bu arada mast yok fark ettinizmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende nasıl bir hizmet,hürmet gösteriyorsun bunlara canım benim.pek memnunlar hayatlarından,ya merak ettım eşin ısrarcı oluyor mu gitmeyin diye?[/QUOeşim geç geliyor zateen yemek yiyor azıcık oturruyo tv izliyo pek muhabbete katılamadan uyukluyo.sabahtan kimse görmeden gidiyo.
bizde sana geliriz şekerim şenlendiririz evinii valla bana gezme olsun fizana giderim :) bu arada mast yok fark ettinizmi
çerkezköylümüydü kız nereliydin hoşgeldinnnn
sende nasıl bir hizmet,hürmet gösteriyorsun bunlara canım benim.pek memnunlar hayatlarından,ya merak ettım eşin ısrarcı oluyor mu gitmeyin diye?[/QUOeşim geç geliyor zateen yemek yiyor azıcık oturruyo tv izliyo pek muhabbete katılamadan uyukluyo.sabahtan kimse görmeden gidiyo.
olan bana oluyor desene..
buyrun gelin valla cok mutlu olurum.arada cumarteside bulusuruz bende eşime bırakırım bıdıgımı.evet yok sağolsun,eşim o erkekti diyor.kesinlikle hiç bir arkadaşının eşiyle tanısma fgibi bi durum olmamış..geyik için girdi ama kocamı görünce taşa çarptık dedi :)))
valla canım tam yumurtlarken kocamın yanında değilde annemle çekirdek çitliyodum![]()
ben şu kelebeğin rüyasıı filmine gitmek istom eşime sordum git dedio türk flimlerine girmiyoda
bende bu yazınıza koptumm..flz de az değilmiş valla.sen git çekirdek cıtla ):))
olur beraber gideriz inşallah.biz eşimle sinema nedir unuttuk kaç senedir.banada iyi gelir
kızlar kendime bi türk kahvesi yapim de geliyim bari 2 dk
gidelim ama ne zamn müsait olursunuz valla çocukları naaparsınız varmı bir b planı
ohhhhmisss yokmu bize filiz kahvesiz kaldık korkuyorum içmeye gözlerim açılıyo gece uyu uyuyabilirsen vallaaa sen gelebilirmisin sinemaya tatlım
şekerler size doyum olmaz ama ben kaçmam lazım sabah zor uyanıyom yarın yine bu saatlerde katılırım sohbetinize.melisi zaten tanıdım çok sevdim suna sanırım seni sevecem :)) öpüyorum sizi iyi geceler