- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi enesveannesi
-
ben içmiyorum bıraktım eşim içmio çünkü ama kahve falan içerken 1 tane tüttürüyorum keyif sigarası ayak uydururuz birbirimize:)
dedimya türk kahvesi içerken çok canım çekio ozamn tüttürüyorumm
türk kahvesi severmisin?ben bayılıyorum.Bursa da hemen hemen her gün kahve keyfimiz vardı ama malesef şimdi,yeşil çaya başladım yalnız kahve pek gitmiyor
eee kızlar nerdesinizzz:))
gelmiş gitmişsiniz bile yetişemedim size.ancak odamın yolunu bulabildim.bugün çok sinirliyim.geece hiç uyuyamadım oğluşla yattım alışık değilim tabi değişik biriyle yatmalara :) sabah kahvaltı hazırladım eşime gönderdim sonra çocuğa hazırladım gönderdim sonra son bi kahvaltı daha hazırladım oturduk yedik kv ve kp ile..evi sildim süpürdüm temizlik filan yaptım komşu çağırdı kv yide al gel dedi söyledim ama gitmemde gitmem dedi.ok ben gidiyom dedim tamam ne yemek yapıyım dedi.bende dolapta şu var bu var dedim olmazsa ben yaparım gelince dedim.2 de gittim 5 e doğru herkesten önce kalktım geldim canı sıkılmasın die.bide ne göriyim yayılmış yatıyo hanım.beni görünce kalktı.5 buçukta yemek hazır olması gerek ve inanın hiç bişey yapmamış.öliyimmi öldüriyimmi.yemeeğe gelince iştah açık maşallahı var.bu arada dün aniden çıkmak zorunda kaldım melis kusura bakma şekerim ya.içim sıkılmıştı paylaşmak istedim.biliyorum yapacak bişey yok.başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın ama dediğim gibi paylaşmak istedim.
ben geldim canım ama flz yokk sanırım
hoşgeldiniz sıkıldım be kızlarr sizi bekledim bende filiz anlaşılar senle görüşünce çok konuşacaklarımız var baya dertlenmişsin belli
hoşgeldiniz sıkıldım be kızlarr sizi bekledim bende filiz anlaşılar senle görüşünce çok konuşacaklarımız var baya dertlenmişsin belli
burdayım bea...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?