çorludakiler nerdeler?????

ben içmiyorum bıraktım eşim içmio çünkü ama kahve falan içerken 1 tane tüttürüyorum keyif sigarası ayak uydururuz birbirimize:)

olsun sen canın istemediği sürece içme.biz flz le tüttürürüz senın yerinede hazır bırakmışsın başlatmayalım :)))) benim kociş saolsun içiyor o yüzden bırakamadım bende (

dedimya türk kahvesi içerken çok canım çekio ozamn tüttürüyorumm

türk kahvesi severmisin?ben bayılıyorum.Bursa da hemen hemen her gün kahve keyfimiz vardı ama malesef şimdi,yeşil çaya başladım yalnız kahve pek gitmiyor

canım ben kaçıyorum artık.kendine iyi bak, iyi geceler...

slmmm sunaaacm yine yetişemedim :) nasılsın misafirin vardı sanırım bugün..bende kendimce oyalandım evde,carrefouru talan ettik geldik kızımla :) sıkıntıdan abur cubura vurduk kendimizi.. güya spora gidicem akşam bu yemeyle benden bişey cıkmaz :26:

gelmiş gitmişsiniz bile yetişemedim size.ancak odamın yolunu bulabildim.bugün çok sinirliyim.geece hiç uyuyamadım oğluşla yattım alışık değilim tabi değişik biriyle yatmalara :) sabah kahvaltı hazırladım eşime gönderdim sonra çocuğa hazırladım gönderdim sonra son bi kahvaltı daha hazırladım oturduk yedik kv ve kp ile..evi sildim süpürdüm temizlik filan yaptım komşu çağırdı kv yide al gel dedi söyledim ama gitmemde gitmem dedi.ok ben gidiyom dedim tamam ne yemek yapıyım dedi.bende dolapta şu var bu var dedim olmazsa ben yaparım gelince dedim.2 de gittim 5 e doğru herkesten önce kalktım geldim canı sıkılmasın die.bide ne göriyim yayılmış yatıyo hanım.beni görünce kalktı.5 buçukta yemek hazır olması gerek ve inanın hiç bişey yapmamış.öliyimmi öldüriyimmi.yemeeğe gelince iştah açık maşallahı var.bu arada dün aniden çıkmak zorunda kaldım melis kusura bakma şekerim ya.içim sıkılmıştı paylaşmak istedim.biliyorum yapacak bişey yok.başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın ama dediğim gibi paylaşmak istedim.

hoşgeldiniz sıkıldım be kızlarr sizi bekledim bende filiz anlaşılar senle görüşünce çok konuşacaklarımız var baya dertlenmişsin belli

yok be arkadaşım anlat sen içine atma..

ben iyiyim arkadaşlar vardı bugün öyle erken gittiler bebek vardı malum evdeyim kızlar 4 gün oldu adet olmadım testte negatif çıkıyo ama anlamadım varmıdır sizce bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…