Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende sadce çörek otu yağı sürüyrum ve 5 dk kadr msj yapıyrum bende hç bi tık yok nden yaa :gitme: bnde işe yaramıycak mı acba ?:2: ya off nie yaa
canim bende annemden gizli yapiyorum bu isi :)))) yalniz arada çalisiyorum ve surekli topuklu ayakkabiyla ayakta durmaktan bacagimda ilerde varis olacak sekilde damarlar olusmaya basladi kara uzum çekirdegi damarlari saglamlastirir ben o bahaneyle kuç yiyorum :)))) eger adetin sancili geçiyorsa ya da duzensizlikler varsa o bahaneylede hayit içebilrsin :)))))) sonuçta hepsi çok faydali seyler saglik acisindan tabi saglikli olunca guzellesiosunda :)))))
hormonlarinda sorun olmamasi guzel ama zaten bu duzenleyici nese once çorekotunu bi kullanda :)))) sonra bakariz kalanina :))))
arkdşlr bazı arkdşlrımız bizim küçük göğüslermz olduğu için başımızı deve kuşu gbi kuma gömdğümzü yazmış lütfen o arkdşa bi cvp ta siz yazarmısınz (başlık göğüslerni büyütmk isteyen arkdşlar dikkt ):enbuyukkk: