Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olcak olcak güzel olcak :) benm acımaya başladı sanırım 18.günden sonra büyümeye başlıolar
kç gündr kullanıyrsun cnm? brde ne kullanıysun?:uhm:
ya diğer sorunuda cvplıyım çörekotu yağı kullanıorum birdde bi kaç gün önce mersin yağıda kullanmaya başladım ikisinide sürüorum canım sen yeni mi başladın?
çok sevindim cnm bundan sonra biraz daha hassas olur ve canin acir canim umarimmm buyucek hepimizinki :)))))))) ben dokunamiyorum pek çok hassas su aralar :))))
yağı sürdükten sonra emene kdr kokuo sonra kokmuo,ellere sinio biras bol sabunla fln yıkayınca çıkıo hemen.. artk evdekilere çaktırmadan yapmak gerekio dimi ben çoooook fırca yediydim annemden:kedi:
canım yaa göğüs uçlarına dabilmiyorumki sürsek zararlı mı acaba nasıl sürücem kii ???bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
benm bugün 12. gün dün gece masj yaptım ve acıdı çok masj yapmadm ilk defa dün acıdı ve gece sırtüstü yatmak zorunda kaldım yan ve yüzüstü yatamadım şuan acı çok hafifledi nedn öyle oldu anlmdm :uhm: bndede tüylenme yok şuan umarım yapmaz yaaaeyvahedigeldismile
ben sürmyrdum zararı olr blki die snra aman ne zararı olucak dedim artık sürüyrum snuçta kimysal bi madde değil diğer kremlr sürülmez çnkü tylenme yapar göğüs büyütücü kremlr ama bu snuçta sadce bitksel bi yağ
hmm anladım cnm ama yine de tırsıyorum biraz eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:
benm bugün 12. gün dün gece masj yaptım ve acıdı çok masj yapmadm ilk defa dün acıdı ve gece sırtüstü yatmak zorunda kaldım yan ve yüzüstü yatamadım şuan acı çok hafifledi nedn öyle oldu anlmdm :uhm: bndede tüylenme yok şuan umarım yapmaz yaaaeyvahedigeldismile