- 24 Mart 2010
- 1.004
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benimkiler hep yuvarlakti ama buyudukçede daha fazla seklini alir seklini almazsa sekillendirici urunler var zaten gogus buyutmek disinda kalanlari kolay :)))) benim gogusleriminde yerlestirilmis iki yuvarlak gibiydi hani gogusun sarktigini anlamak için kalem koyarsin orda duruyosa sarkmistir dusmuyosa sarkmamistir diye benim kalemlik bi yer bile yoktu artik var ama buyudukçe hafifçe asagi iniyo haliyle biraz karmasik yazdim ama anlasilmistir umarim
göyüs büyütüyoruz yağla otla çöple
büyürse tabi:)
Tarçınlı kurabiye naber? Uzun zamandır girmiyodum KK'ne. Okul iş bi arada hiçbi şeye vaktim yok. Hiçbir şey yapmıyorum memişler iin uzun zamandır. 1-2 cm küçülme oldu ama yine de ilk haline dönmedi aylardır. Şu okul bitsin hemen başlıyorum yine kürlere.
canım benim iyidir nolsun.bende işten güçten girememiştim bi dönem:) şimdi işsizlik durumu var hep burdayım eyvahedigeldismile
bende küçülme durumu ilk küç'ü bıraktığımda olmuştu..biliyosun uzun süre masaj yaptım çörek otu yağı kullandım güzel sonuç aldım ama küçülme olmadı..çünkü aklıma estikçe yapıyorum hala. sende bırakma fırsatını buldukça yap canım kısa sürede toparlarlar gamyoncuiremsu
kac cm büyüdü canım seninkiler çörekotu yagıyla.
olucak olucak inşallah ben inanıyorumm.hayıt kullanıyorum 1 aydır çörekotunada bugün başaldım bu ikis ifazla karıstırmayayım diyorum..a.s.
canim benimkiler hep yuvarlakti ama buyudukçede daha fazla seklini alir seklini almazsa sekillendirici urunler var zaten gogus buyutmek disinda kalanlari kolay :)))) benim gogusleriminde yerlestirilmis iki yuvarlak gibiydi hani gogusun sarktigini anlamak için kalem koyarsin orda duruyosa sarkmistir dusmuyosa sarkmamistir diye benim kalemlik bi yer bile yoktu artik var ama buyudukçe hafifçe asagi iniyo haliyle biraz karmasik yazdim ama anlasilmistir umarim
benimkisi gibi biri verip biride yok ben büyümüycem derse:)
ben varım...1 sene kadar kullandım 4 cm kadar büyüme oldu ama daha büyümüyorlar..tamamen bırakmadım çörek otu yağını aklıma geldikçe masaj yapıyorum hala ve küçülme olmadı