kızlar ya ben tatile gitmistim cörek otu yağını almadım yanıma geldiğimde yapiym dedim baktım yağın rengi bi tuhaf olmus kokusu flanda değismis böyle yesilimsi bi renk olmus acaba bozulmus olablirmi yoksa normal mi :uhm:
kızlar bende yaptım çörek otu yağı ve mersin yağı beraber.enine doğru bir genişleme ve şişkinlik oldu.ve sertleşti çok güzel.diri diri oldu.daha 4 gündür yapıyorum.devam edicem.
cnm bide şey diycem yüzüstü yatmak sarkmalarna sebep oluyomuş tam büyüme evresnde yüz üstü yatmamanı öneririm yasakkelime
kızlar bende yaptım çörek otu yağı ve mersin yağı beraber.enine doğru bir genişleme ve şişkinlik oldu.ve sertleşti çok güzel.diri diri oldu.daha 4 gündür yapıyorum.devam edicem.
nası berabr kullnyrsun? karışıtrp fln mi? benm 6. günüm ama byümdi senin 4. gün müş büymş senin adına sevndm cnm ama bnmklr ndn olmdı??:sinifsinif:
2 hafta oldu bir değişik yok sürüyoz bakalım
canim herkeste hemen ve ayni etkiyi gostermiyo ben ayni sisenin içine karistirip kullaniyorum
ben sadece çörekotu yağını geceleri yatmadan göyüslerime sürüyor ve ovalıyorum 5 dk falan bu kadar
fatale naber ya tatldeym de nete bakamıorum.ya bikaç gndür süremiorum evde kaldı yağlar ama farkettiğim kadaryla bende de hafften çatal olmaya başladı gibi aradaki ayrık azcık da olsa kapandı gibi.devamı gelirmi yabu arada ben az giriyorum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?