selamm arkadaslar konuyu acan arkadasa sey sorcaktim yag ile masag yapmayi biraktiktan sonra eski halien döndümü ?? birde dolgunluk veriyormu arkadaslar???
Kendine düzenli bi program yapsan yani bi öyle bi böyle yapınca belki faydalı olmuyodur. şerbetçi otunu dene bi sitede görmüştüm hem çayını içmek gerekiomuş hemde solüsyonunu kullanmak birine karar verip düzenli kullan kilon nasıl senin ben çok zayıfım arı sütünede başlamam gerek annem beni evden atacak artıkk senağlama
benim kiloda problem yok boyuma göre fiziğim güzel güzelde üst yok o zaman da tuhaf duruyor yada psikolojik küç devam birde çörek otu yağına
ya arkadaşlar.ben saçlarım için çam terebentin esansı almıştım.içinde etkisini güçlendirmek için çörek otu yağıylada kullanabilirsiniz yazıyodu.?? ee şimdi vücudun farklı bölgelerine kullanıldığında tüylenme yapıyor mu yani?
arkadaşlar merak ettiğim bir şey var gögüslerimiz büyüsün diye çöre otu yağını kullanıyoruz büyümeyle beraber gögüslerimiz de çatlaklar oluşur mu
Ayrıca kuc demişsiniz nasıl bişey o tarıfını yazarsanız sevınırım:dance:
merhaba kızlar bn 17 yaşındayım ve göğüslerim olması gerekenden küçük sorum şu bu çörekotu yağını gece yatmadan sürdük tamam sabak yıkıyacakmıyız yoksa o öylece kalacakmı????
bu soruyu bende sordum ama ephot diye bir arkadasimiz soruya cvp ladi..
corek otu veya baska yaglar ile gogus buyumede cok asiri ve hizli sonuc alinmiyr genelde yani buyume, genisleme asamasi yavas yavas oluyr ve bu yavas buyume mantik olarak catlakarla neden olmayacak kdr sebepsiz. yani catlaklar ondan kaynaklanmaz. catlaklar birden asiri duzensiz sekilde kilo almaktan olabilir bence..
1. 7 gunde sonuc bekle canim gogus ler balon dgl ki hemen sissinler. kadinin metabolizmasina, hormon dengesine, kilosuna, vs vs bir suru fakttore bagli. burda cogumuz bir kac ay (en az 1ay sonra sonuc aliyr) ben bile 3. haftadayim ve sadece ici dolmaya basliyr ve buyume daha yok.
2. uygulama sekline ve duzenine bagli.
3. kuc= Kara Uzum Cekirdegi. bunu aktarcilarda bulabilirsin
cevapladığın için çok teşekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?