Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burdan öğrenip çörek otu yağınıda mersin yağınıda 1 ay aksatmadan kullandım hiç bi fark olmayınca bıraktım .. mersin yağının kokusu dayanılacak gibi değil komple evi kokutuyor kolay kolay da gitmiyor
1. 7 gunde sonuc bekle canim gogus ler balon dgl ki hemen sissinler. kadinin metabolizmasina, hormon dengesine, kilosuna, vs vs bir suru fakttore bagli. burda cogumuz bir kac ay (en az 1ay sonra sonuc aliyr) ben bile 3. haftadayim ve sadece ici dolmaya basliyr ve buyume daha yok.
2. uygulama sekline ve duzenine bagli.
3. kuc= Kara Uzum Cekirdegi. bunu aktarcilarda bulabilirsin
canım bide bu küçü napicaz çörek otu gbi yicekmiyiz söylermiisn ltfen..bilmiyorumkismile
Laktu sen corek otu yagının yanında baska seylerde kullanmıssın sadece corekotu yagıyla olabılırmı sence
Bende burda gorup kullananlardanım 12.gün dur kullanıyorum 2 cm.buyudu
Bluz gıydıgınde dekolten azcık dolgun dursa bana yetıcek
Sanki sadece yag deılde masaj da cok etkili 15 dk yapıyorum
kizlar bir şey soracağım ben eskiden şerbetçi otunu kullanmştm. dünden itibaren de sabah çörekotu yağı öğlen şerbetçi onu akşamda mersn yağını sürüorum ama dünden bugüne 2 cm fark etti :S sizce de bir gariplik yok mu üstelik göğüslerm hala acıyo.
:-S bilemiyecegim, belki serbetci otunun etkisinden birden sisme olmus olabilir..
göğüslerde ki böyle büyümü hamilelikte olabilir mi :bbo: zamanımda geçti benim :uhm: bende büyüolar diye seviniyorum