Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2günden beru kullanmiyorum o yaglardan cok sikinti icindeyim dün beni mahfedicek bu haber aldim size önerim kizlar eger adetiniz düzenli gelmiyosa yani 2ay yada fazla doktora gidin ben gitdim ve kan aldirdim ondan önce doktorla konustum bana neler ola bilecegini anlatdi belkide allah korusun hic bebegim olmicak bunu duydugumda dünyam yikildi neyse 2hafta sonra sonuclari alicam...
bu mesajını okuyunca cok üzüldüm canım
ama sana tavsiyem hemen ümitsizlige kapılma.
aynı seyleri benim cok yakınım yani ailemden biri yasamıstı.
ama tıp okadar ilerlemiski bi kac ay muayeneden sonra hamile kaldı ve sımdı 6 aylık kızı var kaydirigubbakcemile5
aysima cnm adetin düzenli gelmiyosa derken yani düzenli değilse mi
Evet düzenli degilse yani diyelim 3ay gelmiyo sonra geliyo sonra 2 ay gelmiyo falan böyle durumda hemen doktora gidilmesi lazim doktorda söyledi iyiki geldin falan diye tedaviye hemen baslaya biliriz yani neden gelmiyo sebebini ögrene biliriz daha gencsin dedi...[/QU
bencede iyiki gitmişsin tatlım fazla sorun yapma rahat ol öyle üzülmene gerek yok sonuçlar çıksın bakalım ilaçla halloluyo düzensiz olması biçok sebepten kaynaklanıyo stres iklim yada yumurtalıkla ilgili bi sorun olabiliyo bunlar rahat yoluna koyulcak şeyler....geçmiş olsun cnm burdan herkese söyleyelim düzensizlik varsa mutlaka doktora gitmeli es geçmemeli zaman sonra bşka yerlerden patlak verebiliyo...
merhaba arkadaslar a.s.
ben avusturyada yasıyorum...cörek otu yagını eczaneden sordum aldım.
neredeyse 3 haftadır kullanıyorum ama hala fark göremedim
ama devam edicem!
MNYK nickli arkadasım sende avusturyadansın galiba
bi eczaneye gidip sormanı öneririm bilmiyorumkismile
cörekotu yağına basladım arkadaslar sabah aksam mı sürüyoruz yoksa sadece akşamları mı ?
salı günü çörek otu yağına başlamıştım
ama 3. gün sağ göğsümde sivilce çıkınca yanyana 2 tane korkup bıraktım
göğsümün üzerinde hiç sivilce çıkmamıştı bugüne kadar
evet canm sabah akşam masajla sürüyoruz....bi gündüz sür bide gece yatmadan sür
korkma yahu nie korkuyosun o sivilceler bende dahil bi kaç arkadaştada oldu onlar mühim değil sehde bizm gibi hassas cilde sahipsin demekki yağ sonuçta cildine yabancı madde uyguluyosun yan etki olarak sivilce yapıyo yağ bitince geçer zaten oynamazsan eğer sivilcelerle bırakma cnm sen devam et faydası olucaktır eminim
teşekkür ederim imdaaaaaaaaaaaaaaattttttttt :):):)
sen ne zamandır kullanıyorsun ve ne kadar fayda etti??