Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

2günden beru kullanmiyorum o yaglardan cok sikinti icindeyim dün beni mahfedicek bu haber aldim size önerim kizlar eger adetiniz düzenli gelmiyosa yani 2ay yada fazla doktora gidin ben gitdim ve kan aldirdim ondan önce doktorla konustum bana neler ola bilecegini anlatdi belkide allah korusun hic bebegim olmicak bunu duydugumda dünyam yikildi neyse 2hafta sonra sonuclari alicam...

bu mesajını okuyunca cok üzüldüm canım
ama sana tavsiyem hemen ümitsizlige kapılma.
aynı seyleri benim cok yakınım yani ailemden biri yasamıstı.
ama tıp okadar ilerlemiski bi kac ay muayeneden sonra hamile kaldı ve sımdı 6 aylık kızı var kaydirigubbakcemile5

bu mesajını okuyunca cok üzüldüm canım
ama sana tavsiyem hemen ümitsizlige kapılma.
aynı seyleri benim cok yakınım yani ailemden biri yasamıstı.
ama tıp okadar ilerlemiski bi kac ay muayeneden sonra hamile kaldı ve sımdı 6 aylık kızı var kaydirigubbakcemile5

Üzülmek elde degil daha gencim benim yasimdakiler bu kadar kafasina takmaz galiba bilmiyorum... Hem daha hic birsey belli degil ama yinede dedigim gibi üzülmemek elde degil utanmasaydim kadinin önünde aglaya bilirdim...

aysima cnm adetin düzenli gelmiyosa derken yani düzenli değilse mi

aysima cnm adetin düzenli gelmiyosa derken yani düzenli değilse mi

Evet düzenli degilse yani diyelim 3ay gelmiyo sonra geliyo sonra 2 ay gelmiyo falan böyle durumda hemen doktora gidilmesi lazim doktorda söyledi iyiki geldin falan diye tedaviye hemen baslaya biliriz yani neden gelmiyo sebebini ögrene biliriz daha gencsin dedi...

Evet düzenli degilse yani diyelim 3ay gelmiyo sonra geliyo sonra 2 ay gelmiyo falan böyle durumda hemen doktora gidilmesi lazim doktorda söyledi iyiki geldin falan diye tedaviye hemen baslaya biliriz yani neden gelmiyo sebebini ögrene biliriz daha gencsin dedi...

Evet düzenli degilse yani diyelim 3ay gelmiyo sonra geliyo sonra 2 ay gelmiyo falan böyle durumda hemen doktora gidilmesi lazim doktorda söyledi iyiki geldin falan diye tedaviye hemen baslaya biliriz yani neden gelmiyo sebebini ögrene biliriz daha gencsin dedi...[/QU

bencede iyiki gitmişsin tatlım fazla sorun yapma rahat ol öyle üzülmene gerek yok sonuçlar çıksın bakalım ilaçla halloluyo düzensiz olması biçok sebepten kaynaklanıyo stres iklim yada yumurtalıkla ilgili bi sorun olabiliyo bunlar rahat yoluna koyulcak şeyler....geçmiş olsun cnm burdan herkese söyleyelim düzensizlik varsa mutlaka doktora gitmeli es geçmemeli zaman sonra bşka yerlerden patlak verebiliyo...

bencede iyiki gitmişsin tatlım fazla sorun yapma rahat ol öyle üzülmene gerek yok sonuçlar çıksın bakalım ilaçla halloluyo düzensiz olması biçok sebepten kaynaklanıyo stres iklim yada yumurtalıkla ilgili bi sorun olabiliyo bunlar rahat yoluna koyulcak şeyler....geçmiş olsun cnm burdan herkese söyleyelim düzensizlik varsa mutlaka doktora gitmeli es geçmemeli zaman sonra bşka yerlerden patlak verebiliyo...[/QUOTE]

Evet haklisin herkesle paylasmak lazim bu derdi yani gelir gelir diye atmiyalim kenara gercekten cok önemli bisi kadin bana belki cocugumun olamicagini söylediginde vuruldum can damarimdan cok kötü oldum...

Evet haklisin herkesle paylasmak lazim bu derdi yani gelir gelir diye atmiyalim kenara gercekten cok önemli bisi kadin bana belki cocugumun olamicagini söylediginde vuruldum can damarimdan cok kötü oldum...[/QUOTE]

anlıyorum cnm bende çok korkuyorum ilerde çocuk olmaması yada ne biliyim bu tür şeyler benide çok etkiler....ama en önemlisi erken tedavi tabiki çok şükürki benimki düzenli eğer düzenli olmasaydı mutlaka giderdim çünkü ilerde olabilcek şeylerden korkarm..sen bu kanı ne için verdin cnm hormonların dzenlimi değilmi diyemi

anlıyorum cnm bende çok korkuyorum ilerde çocuk olmaması yada ne biliyim bu tür şeyler benide çok etkiler....ama en önemlisi erken tedavi tabiki çok şükürki benimki düzenli eğer düzenli olmasaydı mutlaka giderdim çünkü ilerde olabilcek şeylerden korkarm..sen bu kanı ne için verdin cnm hormonların dzenlimi değilmi diyemi[/QUOTE]

Ya genel kontroll icin yani mesela kuatir var mi diye falan...

merhaba arkadaslar a.s.
ben avusturyada yasıyorum...cörek otu yagını eczaneden sordum aldım.
neredeyse 3 haftadır kullanıyorum ama hala fark göremedim
ama devam edicem!

MNYK nickli arkadasım sende avusturyadansın galiba
bi eczaneye gidip sormanı öneririm bilmiyorumkismile

saol canim ne kadara aldinbilmiyorumkismile

kızlarrr yaa 50 ml lik çörekotuyağı aldım ve bitti dün ve sadece dolgunluk yaptıı çokta değil sanırım büyütmüyo bu yağ sadece dolgunlaştırıyo ondada masajın çok etkisi var tabii...pff...şimdi mersin yağına geçicem adaçayına devam bide şerbetçi otu alıymda onuda içeyim büyümüyo arkadaş yaaa:nazar:

cörekotu yağına basladım arkadaslar sabah aksam mı sürüyoruz yoksa sadece akşamları mı ?

salı günü çörek otu yağına başlamıştım
ama 3. gün sağ göğsümde sivilce çıkınca yanyana 2 tane korkup bıraktım
göğsümün üzerinde hiç sivilce çıkmamıştı bugüne kadar

salı günü çörek otu yağına başlamıştım
ama 3. gün sağ göğsümde sivilce çıkınca yanyana 2 tane korkup bıraktım
göğsümün üzerinde hiç sivilce çıkmamıştı bugüne kadar

korkma yahu nie korkuyosun o sivilceler bende dahil bi kaç arkadaştada oldu onlar mühim değil sehde bizm gibi hassas cilde sahipsin demekki yağ sonuçta cildine yabancı madde uyguluyosun yan etki olarak sivilce yapıyo yağ bitince geçer zaten oynamazsan eğer sivilcelerle bırakma cnm sen devam et faydası olucaktır eminim

korkma yahu nie korkuyosun o sivilceler bende dahil bi kaç arkadaştada oldu onlar mühim değil sehde bizm gibi hassas cilde sahipsin demekki yağ sonuçta cildine yabancı madde uyguluyosun yan etki olarak sivilce yapıyo yağ bitince geçer zaten oynamazsan eğer sivilcelerle bırakma cnm sen devam et faydası olucaktır eminim

teşekkür ederim imdaaaaaaaaaaaaaaattttttttt :):):)

sen ne zamandır kullanıyorsun ve ne kadar fayda etti??

teşekkür ederim imdaaaaaaaaaaaaaaattttttttt :):):)

sen ne zamandır kullanıyorsun ve ne kadar fayda etti??

önemli değil asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissss sırnaşık şey

valla cnm ben 50 ml lik aldım 3 hfta oldu işte ilk kullanımda bişi yapmadı ama 2 .haftadan sonra kenarlardan çok hafif dolgunlaştı bende büyüme yapmadı ama şimdi şişem bitti sadece dolgunluk var tabi bünyeden bünyeye fark var sende daha fazla etki yapabilir ...yağım bitmeseydi devam edicektim belki banada 1 ayda anca fayda edicekti...

X