Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım, spor olarak ne yapıyorsun, anlatır mısın?
kızlar benim hem dolgunlaştı hem de büyüdü bu yağ ile ama spor da yapıyorum ben onun da çok etkili olduğunu düşünüyorum
hadi yaww...pfff benim şişe bitti ama büyüme yok dolgunluk oda azcık var sen nekadar süre kullandınki bu yağı bide kaç dk masaj yaptın cnm ya bende o elleri birleştirme hareketini 100 kere yapıyorum
1 şişe kullandım cnm 10 dk masaj yaptım gözle görülür şekilde dolgunlaştı ölçtüğümde de 2 cm büyüme olduğunu gördüm. aynı zamanda kilo da aldım onun da etkisi olmuş olabilir ama tatlım dolgunluk yapması bile güzel bence ben 1 hafta oldu kullanmıyorm eski haline dönmedi yani. bakalım şimdi de mersn yağını denemeyi düşünüyorm bırakmıycam bu işin peşinikaydirigubbakcemile3 sırayla deniyoruz bakalımm =))
ya önden bakınca bişey yok ama yandan bakınca hafiften dolgun duruyo buda gene iyi ama benim istediğim bu değil tabi....10 dk masaj yapıyosn peki tek göğsüne bi hareketi kaçkere uyguluyosun mesela aşağıdan yukarıya doğru yaparken kaçkez tekrarlıyosun ben çok yapınca ağrıyo....bi şişe nekadar süre gitti sana