hım benimki küçük şişede 20 ml dir heralde ben 6 tl veriyorum bnm gittigim aktar % 100 doğal diyo valla ne kdr dogruysa artık hihoyyyt
saol canim cvp yazdigin icin avusturyadayim ve 20ml siseye 15 tl isteedi cok geldi bana acikcasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım benimki küçük şişede 20 ml dir heralde ben 6 tl veriyorum bnm gittigim aktar % 100 doğal diyo valla ne kdr dogruysa artık hihoyyyt
Bende ikisinide kullanıyorum canım,4.banttayim ve çörek otu yağınıda kullanıyorum,hatta küçüde alıyorum suyla beraber,heralde bomba gibi olurum artık :) zararını görmedim ama banttan şüpheliyim biraz,umarım işe yarar
canım bu bant nedir ve nerden alınıyo ve nekadar ayy çok şey sordum galibaCADIARZUCADIARZUsüphe derken?bandın tam yapısıyomu bırde_bugun benı ararlar musterı temsılcısıne sorucam bandın yanında yaglarıda kullanabılırmıyım dıye bakalım yazarım burdan tekrar canım valla ben umutluyum olacak gıbı sankı ıkı kutu aldım bıde bakalım olmassada en azından nıye kullanmadım dıye pişman olmam
canım bu bant nedir ve nerden alınıyo ve nekadar ayy çok şey sordum galibaCADIARZUCADIARZU
Cörek otu yagindan baska birsey kullaniyo musun???
canım şu bant hangi siteden ve nekadara aldın yazarmısın bana:Saruboceq:arkadaşlar masaj yaparken mıncıklamayın. göğüsün yumuşamasına ve sarkmasına sebep olur
aşağıdan yukarıya doğru masaj yapın.
bu arada bugün bant kullanmaya başladım. aynı zamanda çörek otu yağıda aldım
gelişmeleri bildiririm size, sağlıcakla kalın
saol canim cvp yazdigin icin avusturyadayim ve 20ml siseye 15 tl isteedi cok geldi bana acikcasi
canım masajı aksam yatmadan önce avucuna ıkı-üç damla damlatarak assagıdan yukarı dogru ovmaya basla assagıdan yukarı cunku sarkmayıda onler tersı sarkmaya yol acıyo ben 15 er dakıka bırını 15 er dakıkada bırını yapıyorum aynı anda zorlanıyosun ve etkılı olmaz dıye dusunuyorum cörek otuyla yapıyorum ben ve en azından gece desteklı sutyen takıyosan eger arkadan ac veya cıkar memıslerı sıkmasınlar
nekadar pahalı istemiş.ben 2 gün önce aldım.50ml markası mecitefendi 4 liraya aldım.üstündede %100 doğal yazıyo.
Çok teşekkür ederim açıklamalar için, bir sorum daha olucak. Uygulama noktaları denilen yere 7 kere bastırıyormuşuz o kısmı pek anlamadım
dudaklara da sürsek dolgunlaştırır mı acaba :)))))