Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benimde çokk küçük 21 yaşındayıma ama yok gbii bende kullanıyım diorum bu yağıı gerçekten faysasını gördünmü senn
tatlım hiç öyle saymadım ki yağ iyice emene kadar yapıyordum.1 şişe bana 1 buçuk ay gitti
selamm arkadaslar konuyu acan arkadasa sey sorcaktim yag ile masag yapmayi biraktiktan sonra eski halien döndümü ?? birde dolgunluk veriyormu arkadaslar???
ben yağı emene kadar yapsam göğüslerim mıncıklanmaktan eciş bücüş olr yahu...şişen 50 ml likmi 22 ml likmiydi cnm
selamm arkadaslar konuyu acan arkadasa sey sorcaktim yag ile masag yapmayi biraktiktan sonra eski halien döndümü ?? birde dolgunluk veriyormu arkadaslar???
Çörekotu yağını bende okumuştum ve kullanmaya başladım çörekotunun yanında rezene ve mersin yağı sürüorum her gece yatmadan önce ve ilk günden farkı hissettm umarım böyle devam eder sizlere de öneririm :)
canım bende de oldu yüzümde olmadı ama göğüsümde oldu küçük küçük kabarcıklar çıktı ayrıca tenim çok sert bir görünüm oldu bende bıraktım kullanmıyorum zaten etkili olmadı bende-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-göğsümde yüzümde sivilceler cıktı yağdan dolayı olabilir mi kızlar hiç bu kadar sivilcem olmamıştı yaa 2 gündür kullanmıyorm bıraktım hemen