- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
Canım regli dönemin yaklaşıyosa hassaslaşır yawaş yawaş yap masajını canımopuyorumnanaktan
Canım regli dönemime daha var aslında ama böle bastırınca sızlamadan çok acı var gibi?
mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım regli dönemin yaklaşıyosa hassaslaşır yawaş yawaş yap masajını canımopuyorumnanaktan
Bu küç dediğiniz nedir kızlar?
İçiliyor mu yoksa yağ mıCADIARZU
sevda sen şerbetçi otuna hangi kremi kullanıyorsun markasını verir misin?rica etsem
canım ben avonun vücut kremiyle yaptım... biraz cıvık krem ama...ben karışımı robottan geçirdim.. yaprakları ince olsun diye.. kıvamı tam oldu ozaman... kolay sürülüyor..
kızlar bende ilk önce mersin yağını sürüyorum masaj yağıyorum..ardından çörek otu yağını sürüyorum... sonra da şerbetçi kremini sürüyorum.. çok kaşıntı yapıyor bu krem yapraklarından dolayı galiba... temizliyorum halende kaşıntı var...gögüslerimde bi belirginleşme var sanki.. çatal bölgesi belirgin olmuş gibi... inşallah devamı da gelir.. bakalım bi ay sonun da ne olacak...
arkadaslar ben bir kür kullanıyorum bu kür çörek otu yagı mersin yagı ve bitki çayından oluşuyor denenmiş ve sonuçlarını gördüğüm için gönül rahatlığı ile aldım. yaptıgım sey sadece her sabah kalktıgımda çörek otu yağından bir tatlı kaşığı içiyorum mersin yağınıda her akşam 10 dk gögüslerime masaj yapıyorum zaten sabaha kadar uçuyor kokusu.. bitkisel karısımı olan cayıda sabah akşam içiyorum bir fincan.. 45 günde 1 kadeh büyüklüğüne erişiyor ve kalıcı 9 gün de bir 1 gün ara veriliyor sonra tekrar devam ediliyor kullanmak isteyen olursa tavsiye ederim kesinlikle..
Bendede belirginleşme oldu kızlar büyüyo ondan belirginleşiyo dewam dewammm canlarımopuyorumnanaktan
benimm göğüs ucumda bişi yok ama . çok kaşıntım var özellikle ortası nasıl kaşınıyor sorma... serbetçi otunu sürüyorum.. bi kaç saat sonra kaşıntı yapmaya başlıyor.. gece uyanıp temizliyorum... ve halen kaşınıyor..kaşımaktan kıpkırmızı oldu...