Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

bende dün başaldım çörekotu yağına başladım. zaten 2 aydır da küç yutuyorum.masajda inş.etkili olur 33 yaşında da ne kadar faydası olursaaaa.

tarçınlı kurabiye, sen ne kdr zamanda ne kdr büyüttün peki,daha önce sormuş olabilirim kusura bakma:KK70:

benimde 1 hafta oldu kullanalı, büyüme yapmıyor sanırım bu yağ. ama dolgunluk kazandrdığı kesin gözle görülür bir dolgunluk var ama büyüme değil ölçüler aynı :KK43:

canım bence sen evlisinde ondan oluyor ya evli bayanların hormonları arklıo çalıştığı için ki bu kanıtlanmış bişi bizim zavallı garibim kızlar evlilerde olan şeyleri kendilerinmde de beklemesinler çünkü onlarınki farklı bi olay şekerleeeeeeeeerrrrr fenoş ablanızdan sewgileeerrrr ayyyyy atıceekler beni bu aksanım yüzünden forumdan heee :roflol:

Bugün aldım bende çörek otu yağını.sadece onu sürüp masaj yapacağım bakalım sadece onun faydası olacak mı...

ben 2 haftadır kullanıyorum bi faydası olmadı yaa acaba çilek ve mersin yağıyla karıştırdım o yüzden mi????

Aksatmamak lazım ben de aksattım ama iki gündür yapıyorum yapmaya çalışın canlarımopuyorumnanaktan

Ben de başladım bugün, göğüslerimde bir hassaslık var.Bakalım işe yarayacak mı görücez.(=

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 gün önce başladım.
Göğüslerimde hafif bir sızlanma var ve şişkinlik oluşmaya başladı ve yaklaşık göğüs ucundan 1-1.5 cmlik büyüme var. Ama ben yağı sürmek bana zor geldiği için kremle karıştırım kullanıyorum umarım sakıncası yada negatif etkisi olmaz

pixim rahat ol bence hiçbir yan etkisi olmaz, hatta daha faydalı bile olacagını dusunuyorum:).umarım bir an once etkisini goruruz.

X