Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat ettiysen burda gögsü küçük oldugunu söyleyenlerin büyük cogunlugu zayıf. biraz kilo alınca onlarda dolgunlasıyor.ayrıca masajda yapıorum.. bide anatomi kitabına baktım göğüs bölgesi tamamen yağdan ibaret.. ben çokta zayıfım acaba küçüklük nedenleri yağ eksikliğide olabilirm ??
Butterfly bebiş kaç aylık bilmiyorum ama hamileliğin ilerleyen döneminde göğsü uyarmanın (masaj) erken doğumu tetiklediğini okumuştum istersen bi araştır derim canım her ihtimale karşı.kızlar bende etki etmedi gibi. hamile oldugum için zaten bir dolgunluk vardı ekstradan bisey olmadı.
Canım regli dönemin yaklaşıyosa hassaslaşır yawaş yawaş yap masajını canımopuyorumnanaktanKızlar bende hafif bastırınca hassasiyet var gibi bu olumlu bir etki değil mi?
Canım mersinide al çörekotunuda ikisinide kullanmaya bak şuan ben önceliği çörekotuna werdim arada mersinlede yapıyrum gündüzleri aklıma geldimi mersin akşam yatmadan muhakkak çörekotu yağıyla yapıyrum tmm tatlımopuyorumnanaktankafam allak bullak oldu yaw hangi yagdan kullanayim simdi mersin mi yoksa cörek otu mu???
kızlar benim gögüsleriim acayip ağrıyoo özellikle soldaki.. ne yapsam ki bıraksam mı masajı... .... bu yağlar kanseri tetikliyor diyorlar... doğrumudur acaba kafam karışık...