Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

kızlar benim 1 haftada 1 cnm fark etti ilk başta sadece dolgunlaştı bu sabah ölçtüm fark var

selam kızlarr konuyu takip ediyormda hiç cvp yazmamıştmm bnde 2gün önce mersin yağı ve çörekotu yağı aldmm ikisini bi arada kullanan wamrı acabaa ben bitek mersin yağnı açtımm 5dk masaj yapıyorm 2günde dolgunluk olduu acabaa çörekotu yağınıda açsammı bu konuda yardm bekliyorm lütfenn???

kızlar ben akşamları mersin yağıyla sürüyorum.. ilk önce mersin yağını sürüyorum.. sonra çörek otu yağını... gece yatarkende şerbetçi otunu sürüyorum... hepsini bi arada kullanmamın bi zararı olur mu...
bide küç alıcam küçe başlıcam bakalım..

bu arada ölçüm alt.73 üst.75 bakalım.. bi hafta olacak daha ölçmedim pazartesi ölçüp değişikliği bildiririm size..

bide gögüs uclarımda kaşıntı var..biraz da ağrı var gibi.. neden acaba..

Son düzenleme:
ben özel günümde olduğumdan ölçmüyorum zaten mezuremi kaybettimkaydirigubbakcemile3 ama büyüdü gibikaydirigubbakcemile2

kızlar bende etki etmedi gibi. hamile oldugum için zaten bir dolgunluk vardı ekstradan bisey olmadı.

kızlar bende çilek yağı ve küç kullanıyırum.. benimkilerde çok küçük ama bi dolgunluk oldu gibi. mersin yağını ve çörek otu yağını alamadım zamanım olmadığı için :KK43: onlarıda kullanıcam bakalım ne olcak. büyüyecek die beynimize mesaj göndersek acaba büyürlermi kaydirigubbakcemile3 en son çare bu galiba:) bide küçü balla yiyiorum ben gayette lezzetli gelio :1closedeyes:

ayrıca masajda yapıorum.. bide anatomi kitabına baktım göğüs bölgesi tamamen yağdan ibaret.. ben çokta zayıfım acaba küçüklük nedenleri yağ eksikliğide olabilirm ??

ayrıca masajda yapıorum.. bide anatomi kitabına baktım göğüs bölgesi tamamen yağdan ibaret.. ben çokta zayıfım acaba küçüklük nedenleri yağ eksikliğide olabilirm ??
dikkat ettiysen burda gögsü küçük oldugunu söyleyenlerin büyük cogunlugu zayıf. biraz kilo alınca onlarda dolgunlasıyor.

kızlar benim gögüsleriim acayip ağrıyoo özellikle soldaki.. ne yapsam ki bıraksam mı masajı... :KK43:.... bu yağlar kanseri tetikliyor diyorlar... doğrumudur acaba kafam karışık...

kızlar bende etki etmedi gibi. hamile oldugum için zaten bir dolgunluk vardı ekstradan bisey olmadı.
Butterfly bebiş kaç aylık bilmiyorum ama hamileliğin ilerleyen döneminde göğsü uyarmanın (masaj) erken doğumu tetiklediğini okumuştum istersen bi araştır derim canım her ihtimale karşı.

Son düzenleme:
2 gündür yapıyorum bir hassaslık var önceden de söylediğim gibi ve dolgunluk da var.Daha 2 günde hemen belli olmaz etkisi ama bakalım.Ayrıca hem masaj yapıp hem de tatlı kaşığı kadar içiyorum.Daha etkili olur diye.Ve zayıfım da baya, kilo almam da gerekiyor, onun için de dikkat ediyorum ama bünyem yüzünden pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Kızlar bende hafif bastırınca hassasiyet var gibi bu olumlu bir etki değil mi?
Canım regli dönemin yaklaşıyosa hassaslaşır yawaş yawaş yap masajını canımopuyorumnanaktan
kafam allak bullak oldu yaw hangi yagdan kullanayim simdi mersin mi yoksa cörek otu mu???
Canım mersinide al çörekotunuda ikisinide kullanmaya bak şuan ben önceliği çörekotuna werdim arada mersinlede yapıyrum gündüzleri aklıma geldimi mersin akşam yatmadan muhakkak çörekotu yağıyla yapıyrum tmm tatlımopuyorumnanaktan
kızlar benim gögüsleriim acayip ağrıyoo özellikle soldaki.. ne yapsam ki bıraksam mı masajı... :KK43:.... bu yağlar kanseri tetikliyor diyorlar... doğrumudur acaba kafam karışık...

Canım seninde raglin yaklaşıysa hassaslaşır yawaş yap bi muddet tmm canımopuyorumnanaktan

ay ben bir hafta misafirlikteyim şimdi. çörek otuna devam edemiyeceğim. ama çilekle yaparım gene arada. bu arada şerbetçiyi de bıraktım. adaçayım da bitti. iki gündür içemiyorum. inşallah gerileme olmaz. küç yiyorum ama.

ya bende adaçayını bayadır içmiyorum yenide almıştım bu gece içim bari yaaa şerbetciotu kremini bende bıraktım yağla masaj küç yapıyrum aksatarak ama bundan sonra düzzenli yapıcam çay yağ masaj küç :lepi:

Bende 2 gündür kullanıyorum çörek otu yağını.Dolgunluk var gibi de yok gibi de.Karar veremedim :sm_confused::sm_confused:
Ama acaip bi sızlama var.Özel günün yaklaştığından mı bilmiyorum ama sızlıyoo bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

X