- 28 Haziran 2008
- 127
- 20
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani canım ikisini aynı andamı sürüyosun ve sadece akşamlarımı yapıyorsun :uhm::uhm::uhm::uhm:slm kızlar ben çörekotu yağı ve çilek yağını tam 3 gecedir uyguluyorum ama şimdiden gözle görülür biir dolgunluk ve farklılık oldu ben bile inanamadım özelligle regli bitimine denk getirdim ki şişkinlik insin doğal halinde başlıyım diye, kuzenim bile inanamadı farka bu gece oda başladı tam komedilik olduk walla kaydirigubbakcemile5 haftasonuda küç alıcam onada başlıcam temelini sağlam tutayımda bidaha inmesinler kaydirigubbakcemile3
tabi tatlım haklısın da bazen zayıf olanlarında büyük oluo buda moralimi bozuyo.. bide kiloyla alkalı değil diolarya onada patlıoyorum .. teğit ettirmek istedim anlayacağın.. bayanssulusmiledikkat ettiysen burda gögsü küçük oldugunu söyleyenlerin büyük cogunlugu zayıf. biraz kilo alınca onlarda dolgunlasıyor.
yaa ben küçültmek istiyorum bende sürsem çörek otu tağını acaba toparlar mı yoksa dahamı büyür yardım edin
cörek otu yağını 2 hafta kullandım ama bi faydasını göremedim bıraktım ne kaşıntı nede sertlik bende umut yok sanırım.........
bende iki haftadır çörek otu yağı mersin yağı..şerbetci kremi kullandım çatallaşma var ama büyüme yok .. çok mu acele ediyorum...
yasım 28 benim eger gercekten bu yazdıklarımla ilgilenen var ise face den beni eklesinler orada da bu kürü paylaşıyorum ve teymin edeceginiz kişinin bilgilerini verebilirim
kızlar bu çörek otu yağı gerçekten mucizeD bi kaç gün önce adet gördüm ve göğüslerim hiç olmadığı kadar şişti bu defa:) tabi adetim bitince indiler biraz ama olsun genede eskiye göre çokçok büyükler ve bu farkı herkes farketti:)) bu arada ben bu çörek otu yağı ile masajı yaklaşık 2 haftadır yapmıyorum ve hiç bir şekilde küçülme olmadı kızlarDDDD ama yinede bugünden itibaren tekrar başlıyacağımmm... darısı herkesin başına
Masaj yapınca daha bir toplu gözüküyo ya kızlar hiç ihmal etmeyelim yaa yapalım büyüsünler dolgunlaşıyolarrr
bu arada SEWGİİLİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN HERGÜN BİZE SEWGİ GÜNÜ