- 25 Kasım 2009
- 260
- 0
bende bugun aldım çörek otu yagını.baslıcam inş.
umarım bendede etkili olur:)
gelişmeleri yazarsın cnm guclubacismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugun aldım çörek otu yagını.baslıcam inş.
umarım bendede etkili olur:)
kızlaaaaar çörek otu yağ göğüslerinizde kıllanma yaptımı :1shok:
arkadaşlar yağ ile masaj yaptıktan sonra sütyen takıyor musunuz?
Takma canım yatarken özellikle hiç takma sıkma memişleri ben ewdede takmıyorum dışarı çıkarken takıyorum bence takmayın yağı iyicene çeksin memişimizopuyorumnanaktan
arkadaslar ben bir kür kullanıyorum bu kür çörek otu yagı mersin yagı ve bitki çayından oluşuyor denenmiş ve sonuçlarını gördüğüm için gönül rahatlığı ile aldım. yaptıgım sey sadece her sabah kalktıgımda çörek otu yağından bir tatlı kaşığı içiyorum mersin yağınıda her akşam 10 dk gögüslerime masaj yapıyorum zaten sabaha kadar uçuyor kokusu.. bitkisel karısımı olan cayıda sabah akşam içiyorum bir fincan.. 45 günde 1 kadeh büyüklüğüne erişiyor ve kalıcı 9 gün de bir 1 gün ara veriliyor sonra tekrar devam ediliyor kullanmak isteyen olursa tavsiye ederim kesinlikle..
bitkisel karışım dediğin çayın içinde neler var. ve nerden alsın canım sen bu kürü? bir de yaşın kaç onu da söyleyebilir misin?
merhaba
çörek otu yağı kesn sonuç vermişmi kızlar benim doğumdan sonra göğüsleirm lastıik gibi sünüyorda
çok moralim bozuluyo çokkafamçokkarıştı
İyi akşamlar canım kolay gelsin maratonun düzenli yap masajını küç'ün taddınada alışırsın zamanla bol suyla kolay yutarsın tmm tatlımiyi akşamlar kızlarrr sonunda bugün bende aldım çörekotu yağını ve küçü ayy o küç çok kötü yaa zor yuttum:bbo::bbo::bbo: yatarkende yağı sürücem hadi bakalım bende nasıl olcek gelişmeleri yazıcamm şekerlerrr:dance::dance:
1 kez şerbetçi otu,3 kez de çörek otu yağı kullandım.Büyüme değil ama sankim biraz dolgunlaşma var gibi.Çatallandı sanki.Ya da psikolojik bilmiyorum yerimsenibenyerimseniben