- 6 Ağustos 2011
- 15
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
Dün akşam masaj yaptım bende, arkadaşın dediği gibi kaşıntılar başladı. Ertesi gün yani bugün sanki biraz dolgunlaşmışlar gibime geliyor tam emin olamasamda. Sonuçta henüz 1. günümdeyim. Birde regl döneminde olduğum içinde yanılıyorda olabilirim. Denemeye devam...
benimki kaşınmıyor sizce yanlış mı yapıyorum?
Bende dün gece başladım çörekotu ve rezene çayına
Rezene çayını kaynattım içine 5 damla çörekotu damlattım ve içtim mideme dokundu bende ara ara içmeye karar verdim.
Çörekotunu da çilek aromasıyla karıştırıp sürdüm 15 dakika boyunca biraz fazla kaçırdım sanırım
İlk günüm daha bir kaşınma falan yok ama en az 10 gün devam edeceğim
Birde çok zayıfım boyum 1.55 kilom 38... 18 yaşındayım acilen kilo almam lazım o yüzden arı balıyla balıkyağı hapı içmeye başladım.
Bunları burda başka bir arkadaşın yazdığından okumuştum.İşe yaradığını söylemişti ama en çok korktuğum geçiçi olması :/
Geçici olup olmadığıyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim,teşekkürler :)
benimki kaşınmıyor sizce yanlış mı yapıyorum?
kaşıntı olması normal değil aslında önmli olan ağrının olması doğru masajla büyüme ve ağrı olur.
canım sadece çörek otu geçiçici .S
kızlar bnm çörek otu yağı masajında4. günüm fena bir sızı var şuan ondan önemlisi göğüs uçlarım çıktı ve çok acıyor normal bi çıkma değil bu ama hiç çkmayan göğüs uçlarım milla jovovich in meme uçları gibi çok çirkin duruyor ve acıyor
Kadın göğüsleri de hem erkeklerin derdi, hem kadınların.
Kalçalar da böyledir bak.
Ben şahsen sakatatlara haksızlık yapıldığını düşünüyorum
Yürek, ciğer, dalak, böbrek..
Ciğer de ilginç bi kelimeymis, yemesi güzel de yazınca içim bi tuhaf oldu.
Ilk kez mi yazıyorum acaba?ciğer ciğer ciğer tuhaf.
Kadın göğüsleri de hem erkeklerin derdi, hem kadınların.
Kalçalar da böyledir bak.
Ben şahsen sakatatlara haksızlık yapıldığını düşünüyorum
Yürek, ciğer, dalak, böbrek..
Ciğer de ilginç bi kelimeymis, yemesi güzel de yazınca içim bi tuhaf oldu.
Ilk kez mi yazıyorum acaba?ciğer ciğer ciğer tuhaf.
en çok da beyine haksızlık yapılıyor bence:)