Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
corek otu yagını surdukden sonra yıkamıyoruz degılmı???
Arkadaşlar ben denedim harika bişey yani başka bir şey demiyorum ben kendi kendime yaptım bide çörek otu yağını gayet de işe yaradı 2
. gün 1 parmak 1 hafta 3 parmak büyümüştğ yani bir şişe daha yaptım kullanmaya devem
ne uyguluyorsun canım
çörek otu yağı uyguluyorum ben kendim yaptım çörek oyunu makşnada iyice toz yaptım zeytin yağında 1 hafta güneşte beklettim benim göğüslerim dümdüzdü bi kaç çıkıntı vardı yani az dı şuan gayet dik b-ve güzeller şuanki buyu 3 parmak kalınlığı kadar boyu var başka merak ettiğin varsa rahatça sorabilirsin :)
çörek otu yağı uyguluyorum ben kendim yaptım çörek oyunu makşnada iyice toz yaptım zeytin yağında 1 hafta güneşte beklettim benim göğüslerim dümdüzdü bi kaç çıkıntı vardı yani az dı şuan gayet dik b-ve güzeller şuanki buyu 3 parmak kalınlığı kadar boyu var başka merak ettiğin varsa rahatça sorabilirsin :)
teşekkür ederim nasıl uyguladın peki masaj yapıp bıraktın mı maske gibi mi
çörek otunu acaba aktarda toz yaptırabilir miyiz
Tüylenme yapmiyormu ??? ondan cokkorkuyorum yoksa hemen basliyasim var aslinda.
teşekkür ederim nasıl uyguladın peki masaj yapıp bıraktın mı maske gibi mi
çörek otunu acaba aktarda toz yaptırabilir miyiz
Canım ne kadar süredir kullanıyorsun? Hala devam ediyormusun? Acaba bırakınca küçülür mü
Canım bende hazırladım ama 3-4gün oldu ve güneş gören biryer yok öyle bekletiyorum odada 1hafta olmasına gerek var mı acaba şimdiden kullanmaya başlasam sorun olur mu ki? Bide güneş görmedi aynı etkiyi vermez mi?
Meraba tatlım yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum gerçekten müthiş büyüdü yani 2-3 hafta daha büyürse sütyen alacam.Bırakınca benimki hafif üçüldü.Sana tavsiyem tam şeklini alana kadar kullanmayı kesme. :)
Canım bende hazırladım ama 3-4gün oldu ve güneş gören biryer yok öyle bekletiyorum odada 1hafta olmasına gerek var mı acaba şimdiden kullanmaya başlasam sorun olur mu ki? Bide güneş görmedi aynı etkiyi vermez mi?