Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
ya kızlar kaç defa yazdım foruma çörek yağı tüy yapıyor acaip hemde kullanmayın bi işe yaradığıda yok siz bilirsiniz tabi ama ben denedim acaip tüylenme oldu şimdi themra kullanıyorum göğsü büyütür mü bilmiyorum ama 1 ayda anca 1 yada bilemeden 2 tüy döktü sırf bunun için kullanır oldum bu yağı siz bilirsiniz tabikide benden söylemesi 1 ay sonra forumda ararsınız nasıl kurtulcaz diye
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
biriniz cevap verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;(