çörekotu gerçekten çok faydalı bişeymiş
internette aradım birsürü faydalı yönleri olduğunu gördüm
Kilo vermek için gırtlagınıza hakim olmayı deneyip.Biraz spor yapsanız olmaz mı? Kesin çözüm...:)
Kilo vermek için gırtlagınıza hakim olmayı deneyip.Biraz spor yapsanız olmaz mı? Kesin çözüm...:)
kilo vermek icin sadece bunu yiyerek zayiflamayi düsünmüyoruz tabiki .sadece yan etkenn .yardimci oluyor.benim bir arkadasim üc ay tam yirmi kilo verdi.sabah ac karnina bir kasik cörek otu . yarim saat bir saat sonra kahvalti. kahvalti bir yada iki dilim ekmek yaninda az miktarda peynir... yesillik . yani klasik diyetle belki cörek otu da fayda verdi. ekmek ,seker ,yag i da kesti. en az iki litre su muhakkkak iciliyor. aslinda her seyin basi irade.sartlandircan kendini
prensesim dişlerim düzeldi.yarın başlıyorum ben de çörekotunasen nerelerdesin?sesin solouğun çıkmıyor
sana da geçmiş olsun canım.çabuk iyileş birlikte devam edelim çörekotuna
saolasınn
bıtanemm-susıra
corekotunu
cokelekpeynırınleyıyorum
hayatımmmsabahlaru
aycacım sen de SADECE çörekotundan medet unduğumuzu sanan arkadaşlar için çok güzel yazmışsın . yanımızda olduğun için teşekkürü bir borç bilirim.
oh afiyet olsun canım şifa olsun.
bir ay kullanalim kizlar bakalim vücut ne cevap verecekk.denemesi bedava. zayiflatici hap kullanmaktansa..en iyisi dogal yollara bakalim .
çörekotçular neredesiniz? 3'üncü günümdeyim.çörekotuna devam.Bu arada size güzel bir bilgi verceğim.İbrahim Saraçoğlu da tv de bir programda; hergün çiğneyerek kullandığımız çörekotunun saç beyazlamasını yavaşlattığını söyledi