Çörekotu Kürü

çörekotu gerçekten çok faydalı bişeymiş
internette aradım birsürü faydalı yönleri olduğunu gördüm

Kilo vermek için gırtlagınıza hakim olmayı deneyip.Biraz spor yapsanız olmaz mı? Kesin çözüm...:)

prensesim dişlerim düzeldi.yarın başlıyorum ben de çörekotuna sen nerelerdesin?sesin solouğun çıkmıyor

Kilo vermek için gırtlagınıza hakim olmayı deneyip.Biraz spor yapsanız olmaz mı? Kesin çözüm...:)

kilo vermek icin sadece bunu yiyerek zayiflamayi düsünmüyoruz tabiki .sadece yan etkenn .yardimci oluyor.benim bir arkadasim üc ay tam yirmi kilo verdi.sabah ac karnina bir kasik cörek otu . yarim saat bir saat sonra kahvalti. kahvalti bir yada iki dilim ekmek yaninda az miktarda peynir... yesillik . yani klasik diyetle belki cörek otu da fayda verdi. ekmek ,seker ,yag i da kesti. en az iki litre su muhakkkak iciliyor. aslinda her seyin basi irade.sartlandircan kendini

cokdogru
yazmısın*canımcım

aycacım sen de SADECE çörekotundan medet unduğumuzu sanan arkadaşlar için çok güzel yazmışsın . yanımızda olduğun için teşekkürü bir borç bilirim.

aycacım sen de SADECE çörekotundan medet unduğumuzu sanan arkadaşlar için çok güzel yazmışsın . yanımızda olduğun için teşekkürü bir borç bilirim.

bencede-canım*bız-corekotundan-medetummuozkı
faydalarından*yararlanıyoruz
anlamayanlara-ıyıolmusama

bir ay kullanalim kizlar bakalim vücut ne cevap verecekk.denemesi bedava. zayiflatici hap kullanmaktansa..en iyisi dogal yollara bakalim .

çörekotçular neredesiniz? 3'üncü günümdeyim.çörekotuna devam.Bu arada size güzel bir bilgi verceğim.İbrahim Saraçoğlu da tv de bir programda; hergün çiğneyerek kullandığımız çörekotunun saç beyazlamasını yavaşlattığını söyledi

canımbenımm
nasılsın
nasıl*gıdıoo
demek-beyazlamayada*ıyıgelıomus
herderde
devagıbı
corekotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…