Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar nasil gidiyo. bir yerlerde okudum.yogurtla tüketin diyo .bilmem ne kadar dogru ... bazilari aksam yatarken yogurtla tüketiyolarmis..
ben*ara-verdım*bısure-yınebasladımamakilon da degisem oldumu ne zaman dan beri kullaniyosun
canlarım devam ediyorum hala.haftasonu tartılırım söylerm size.şimdi adetliyim hemen tartılmıyım.
toz haline getirip bir kasik icmen yeterli .midede falan yanma yapmiyo.birde öyle dene
kızlar bişey soracağım ben bu çörek otunu ağzıma attım 1 tatlı kaşığı . çatır çatır çiğnedim sonra su ile yutmaya çalıştım zorla yuttum ama yemek borum öyle yandıki anlatamam üstüne 2 bardak daha su içtim herhalde yapıştılar yemek boruma sonra yemek yiyince yanması geçti yemekle beraber indiler mideme herhalde. diğer gün çiğnemeden yuttum o kolay oldu. çiğnemeden yutunca etkisi olmuyormuymuş acaba. bi de sizlerde de yanma oldumu sadece bende mi oldu merak ettim ona göre devam edicem .
evet canım yanma oluyor ama sonra geciyor alışıyorsun.aynı şeyi ben de yaşadım.çiğneyerek yutmak daha etkılıymış dıye öyle yapıorum ben.sen devam et canım
hoşbulduk bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın? epeydir kullanmadığım için çörekotunu metabolizma direniyor sanırım.kilom hala sabit ama devam ediyorum inatla bırakmadım.sen ne yaptın?
hoşbulduk bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın? epeydir kullanmadığım için çörekotunu metabolizma direniyor sanırım.kilom hala sabit ama devam ediyorum inatla bırakmadım.sen ne yaptın?