Çörekotu Kürü

kizlar nasil gidiyo. bir yerlerde okudum.yogurtla tüketin diyo .bilmem ne kadar dogru ... bazilari aksam yatarken yogurtla tüketiyolarmis..

kizlar nasil gidiyo. bir yerlerde okudum.yogurtla tüketin diyo .bilmem ne kadar dogru ... bazilari aksam yatarken yogurtla tüketiyolarmis..

canım*sanırım*herkesın-agızının-*tadı*farklı*mesela
cokelekpeynırınlede*cokyakısıoben-zamanzaman*oyledeıyıyom

canlarım devam ediyorum hala.haftasonu tartılırım söylerm size.şimdi adetliyim hemen tartılmıyım.

aktarda dövdüreceksin. toz haline gelicek .bir bardak suyla kolay sekilde yutuluyo. bir ay sonra gözle görülür etkileri basliyomuss.bakalimm deniyecez ve görücezz... sonuc .bir denemdik bu kalmisti .bunu da deneyelim .ne cikar .. deneme tahtasina döndükk. benim bir arkadasim diyetle beraber bundan icti cok kilo kaybi oldu.bende ondan deniyom bakalim neticesin ne olcak

corek_otu.jpg
gunaydın*kızlar-dogal*yıcekler-zayıflama-haplarından-bınkat-ıyıdır

kızlar bişey soracağım ben bu çörek otunu ağzıma attım 1 tatlı kaşığı . çatır çatır çiğnedim sonra su ile yutmaya çalıştım zorla yuttum ama yemek borum öyle yandıki anlatamam üstüne 2 bardak daha su içtim herhalde yapıştılar yemek boruma :KK43: sonra yemek yiyince yanması geçti yemekle beraber indiler mideme herhalde. diğer gün çiğnemeden yuttum o kolay oldu. çiğnemeden yutunca etkisi olmuyormuymuş acaba. bi de sizlerde de yanma oldumu sadece bende mi oldu merak ettim ona göre devam edicem .

kızlar bişey soracağım ben bu çörek otunu ağzıma attım 1 tatlı kaşığı . çatır çatır çiğnedim sonra su ile yutmaya çalıştım zorla yuttum ama yemek borum öyle yandıki anlatamam üstüne 2 bardak daha su içtim herhalde yapıştılar yemek boruma :KK43: sonra yemek yiyince yanması geçti yemekle beraber indiler mideme herhalde. diğer gün çiğnemeden yuttum o kolay oldu. çiğnemeden yutunca etkisi olmuyormuymuş acaba. bi de sizlerde de yanma oldumu sadece bende mi oldu merak ettim ona göre devam edicem .

evet canım yanma oluyor ama sonra geciyor alışıyorsun.aynı şeyi ben de yaşadım.çiğneyerek yutmak daha etkılıymış dıye öyle yapıorum ben.sen devam et canım

hoşbulduk bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın? epeydir kullanmadığım için çörekotunu metabolizma direniyor sanırım.kilom hala sabit ama devam ediyorum inatla bırakmadım.sen ne yaptın?

hoşbulduk bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın? epeydir kullanmadığım için çörekotunu metabolizma direniyor sanırım.kilom hala sabit ama devam ediyorum inatla bırakmadım.sen ne yaptın?

bende0bı*ara*bırakıo-bı*ara-kullanıyorum*ama*dogal*yontemler*enguzelıcorekotuda*bunlardanbırı*bence
gecenlerde*yıne*zayıflama-haplarının*zararlarını*saydılar*hayatım

canım*yanlıs*anlama*ama*nohut*cayı-ıcıomussunda*hayatım*gazbombası-olursun*cok*rahatsız*edersenıı-

X