Çörekotu Kürü

:78:ben dünden beri kullanmaya başladım arkadaşlartadı çok acı ama olsun etkileri şimdilik terliyorum ve acıkmıyorum hep tokum yani bide canım tatlı istemiyor artık:KK66: kilo verince tekrar yazarım kızlarr

sağlığım için her kahvaltıda 1 tatlı kaşığı tüketiyorum. :KK9: zayıflamaya etkisi olduğunu söyleyemem ama bin derde devası var diyorlar. hatta geçen biri söyledi. tanıdığı arkadaşının kızı hastaymış, nedenini bulamamışlar, çörek otu ve bal yiyerek düzelmiş. bana da bağırsak ülseri teşhisi kondu. yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum. ömür boyuda kullanıcam.

Son düzenleme:
sağlığım için her kahvaltıda 1 tatlı kaşığı tüketiyorum. :KK9: zayıflamaya etkisi olduğunu söyleyemem ama bin derde devası var diyorlar. hatta geçen biri söyledi. tanıdığı arkadaşının kızı hastaymış, nedenini bulamamışlar, çörek otu ve bal yiyerek düzelmiş. bana da bağırsak ülseri teşhisi kondu. yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum. ömür boyuda kullanıcam.

geçmiş olsun pikolata umarım çörekotu şifa olur

selam kızlar.çörekotunu çiğniyor msnz direk yutsak olur mu?

bu ara sınav stresindeyim ama kilo da vermem lazım yaaa öff stres oldum iyicee:KK43:

ben 3 gündür kullanıyorum, daha zayıflatma etkisi olmadı ama diş etlerim deki acının çok hafiflediğini farkettim sanırım çörek otu iyi geldi.:KK3:

çörekotçular nerdesiniz? uzun süredir ara verdim.:KK58:dişlerim yüzünden çörekotu tüketemedim.dolgularım delinmişti o yüzden çörekotu çiğneyemedim.dolgularım yeni bitti ama bir süre daha sanırım dikkat etmem gerek sert birşeyler çiğnememem lazım.ama verdiğim kiloları almadım.sizler neler yaptınız?

çörekotçular nerdesiniz? uzun süredir ara verdim.:KK58:dişlerim yüzünden çörekotu tüketemedim.dolgularım delinmişti o yüzden çörekotu çiğneyemedim.dolgularım yeni bitti ama bir süre daha sanırım dikkat etmem gerek sert birşeyler çiğnememem lazım.ama verdiğim kiloları almadım.sizler neler yaptınız?

gecmısolsun
canımcımm
dıslerın
duzelınce
yersınnn kılonudakorumussunn
neguzell
odabuyuk
bırbasarııı

Kızlar sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.iyi seneler...hepinizi öpüyorum.iyi ki varsınız...:KK54:

Kızlar sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.iyi seneler...hepinizi öpüyorum.iyi ki varsınız...:KK54:

amıncanımbenım
dılerım
2011senesı
hepımıze
saglıkmutluluk
huzur
getırır
yeni-y%C4%B1l-2011-resimleri.jpg

bende bir arkadasimin tavsiyesiyle basladim. sabahlari ac karna dövülmüsünü bir cay kasigi iciyorum. ayrica diyete de basladim .bakalim sonuc ne olacak

bende ara vermiştim kızlar tekrar başladımm bakalımm kararlıyımm zayıfliciiimmm inş.

X