Çörekotu Kürü

hoşgeldin canım aramıza çiğneyerek yutuyorsun canım çörekotunu.yağını ben kullanmadım.ben senin dedğin böreklerin poğaçaların üstüne konandan çiğneyerek yuttum.

evet kızlar korkmayın ben araştırdım.gündüz de yazmıştım. büyüten çörekotu yağı.paniğe gerek yok

evet kızlar korkmayın ben araştırdım.gündüz de yazmıştım. büyüten çörekotu yağı.paniğe gerek yok

çörekotunun kendi degilde yagımı büyütüyormuş bende kolay olsun diye yagını alacaktım tohumunu agzımda ezerken acımsı tat bırakıyor bende yagını alayım demiştim aslında ikiside aynı işi görmezmi sizce:97:

kıslar burdan okuduum gittim aldım çörek otu ama almaz olaydımm..3 kez içtimmm bi tatlı kaşıgı üçündede öyle bi kustumki anlatamam sizeeee yıllardır kusmayı unutmuştummm çok maffetti benii..direk attım çöpe valaaa yemek yemem daha iyii...sizde böle yan etkisi oldumuuu ya..içtikten 15 dk sonra kustum hepp..

çörekotunun kaçı kaç kuruş ki çörekotundan para kazanmak için pazar kursunlar hemde böle bişi için çörek otu hadistir. ve her derde devadır bunu yazan yeşil çay ithal ediyo heralde kilo vermek isteyen arkadaslar her yemekten önce 1 tatlı kaşıgı çörekotunu ezip yogurtla yada direk alıp üstüne sıcak su içebilir ben bununla güzel kilolar veren gördüm

canım ilk başladığımda benimde midemi kaldırıyordu ama kusmadım.canım bir de çörek otunu dövüp dene böylece çok çiğnemek zorunda kalmazsın.belki bu sefer iyi olur.

çörekotçular yarın memlekete gidiyorum.bayram sonu döneceğim.o yüzden yazamayabilirim.şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun.hepinize iyi bayramlar.fazla kaçırmayın ha!yemek yerken aklınıza ben geleyim fazla yemeyin emi?.öpüyorum hepinizi.kendinize dikkat edin.sizleri seviyorum.iyi ki varsınız.iyi ki yanımdasınız.

canım benım yolun acık olsun
gule gule gıt gel ınsallahh
bayramdada devam corekotuna dımı tatlım

canım ilk başladığımda benimde midemi kaldırıyordu ama kusmadım.canım bir de çörek otunu dövüp dene böylece çok çiğnemek zorunda kalmazsın.belki bu sefer iyi olur.

yok cnm yok midemi kaldırsa kusmasam devam ederdim ama inan 15 dk geçmeden bi tuhaf bulantı başlıyo tükürügüm agzımda büyüyo ve sonuç hüsran...
bu arada çörek otunu dövülmüş almıştım cnmmm zaten severimde ççörek otuuu yemesii yada yutması hiç zor deildii...ama midem kaldırmadı malesef..bi çok bitkisel otlar denedimmmm ama hiç birinde böle kötü olmamıştım..heralde her mide kaldırmıyooo

ben yaklaşık 2 ay yedim sadece saabahları başladım son yirmi günde sabah öğle akşam yemeklerden arım saat önce sadece 1.5 kilo verdim şuan yemiyorum ama sanki tekrar kilo alamışım gibi geldi,
sizler faydasını gördünüzmü kaç ayda kaç lilo verdiniz arkadaşlar

çörekotçular ben geldim.hala verdiğim iki kiloyu koruyorum.4-5 gün çörekotuna devam edemedim ama yine başladım.4-5 günde dinlenme oldu artık.ama şimdi artık devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…