Çörekotu Kürü

çörekotçular nerdesiniz ya? sesiniz soluğunuz çıkmıyor.herkes iyi değil mi? çörekotuna devam değil mi?

çörekotçular nerdesiniz ya? sesiniz soluğunuz çıkmıyor.herkes iyi değil mi? çörekotuna devam değil mi?

tabiki canım devam diyet yapamıyodum ama tekrardan başladım.bide loreal in inceltici kremini aldım inş bi işe yarar akşam yatmadan önce sürcem termal sauna şortum var kalın bişi korse gibi sıkıyo onu giycem sonrada fayda eder diye tahmin ediyorum en azından sıkılaşmaya

Çörekotunun faydaları:

• Mikrop, virüs ve mantarlara karşı öldürücü tesire sahiptir.

• İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.

• Kan şekerini düşürür.

• Damar hastalıklarını önler.

• Hazmı kolaylaştırır.

• Vücuttaki zehirleri süzerek atar.

• İdrar söktürücü özelliği ile safraya iyi gelir.

• Yaraların çabuk iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.

• Alerjiyi önler.

• Savunma sistemini dengeler.

• Hormon sistemini ve ruh hâlini sağlamlaştırır.

• Çocuklarda özellikle sinir ve deri hastalıklarına, astım ile alerjiye iyi gelir.

• Çörek otu ürünleri hamilelik devresindeki şikayetleri azaltır. Yan tesiri olmayıp, bu devredeki hanımlara ve bebeklerini ana sütüyle besleyenler için süt kalitesinin bebeğe daha yarayışlı olmasını sağlar.

•Egzamalı deriye sık sık çörek otu yağı sürüldüğünde deri çabuk iyileşir. Yine deri hastalıklarında mikrop öldürücü tesirinden dolayı çok fayda verir.

•Hazım zorluğu ve mide şişkinliklerinde çörek otu eskiden beri bilinmektedir.

•Hemoroide iyi gelir, çünkü damarları güçlendirir ve kan dolaşımını hızlandırır.

•Romatizma, şeker hastalığı ve kolesterolün yükselmesi gibi ****bolizma hastalıklarına faydalıdır.

• İktidarsızlık ve kısırlıkta yine yarar verici tesire sahiptir. Çünkü çörek otu, cinsî hormonları tanzim etmekte, bedenî ve ruhî olarak zindelik ve dinçlik vermektedir.

• Çörek otu yağı kadınlardaki aybaşı hâli sancıları ve diş ağrılarına karşı kullanılır.

çörek otu zayıflatıyormu
çörek otunun zayıflatıcı etkisi

En kolay zayıflamanın yolu; günde üç kez aç karnına, yani yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otu yemektir.Ayrıca uzmanlara göre;Hastalığı ne olursa olsun, insanlar çörek otunu kürler halinde (mesela 21 gün) bir tatlı kaşığı yemelidir.

teşekkürler prensesim paylaşım için.

ya ben duzenlı olarak kullanmayı bıraktım cayıda bıraktım hemen durdu kılo vermem :S

corekotcular nerdesınızzz

burdayızzzzzzzzz.bakaklım benimkilerden ses çıkıo mu çıkmıo mu diye test ettim. ondan yazmadım epeydir.vefalı prensesim bir senin sesin çıktı.iki kilo vermişim hayatım. çörek otuna devam.sen neler yaptın hala devam ediyor musun?

çörekotçular bu arada paniğe gerek yok.çörekotu göğüsleri büyütmüyor.o bahsedilen çörekotu yağı.göğüslerinizin büyümesi için çörekotu yağıyla masaj yapıcaksınız.yani yiyenlere bir şey olmuyor.ama çöreotu yağının da etkisi geçiciymiş.bırakınca aynı oluyormuş.bilgilerinize...

Çörek otunu veya yağını kahvaltı ve yemeklerden bir saat önce bir çay kaşığı miktarında bir bardak su ile yutmalısınız. Çörekotu yağını yüzde yüz saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olarak tercih edin. Çörek otu fazla kiloları olan kişilerin iştahını azaltabilir. Daha çabuk doyma hissi oluşturur. Bu şekilde zayıflamanıza yardımcı olur. Yemekten önce içilen bir bardak suyun da zayıflamaya etkisi vardır.

Resmi laboratuvar kayıtlarına göre:

Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce, yani günde 3 kez ortalama 200 tane çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmak zayıflatmaktadır.

Bir genç kıza bunu 1 ay önce söylemiştim. Geçen gün kendisi ile karşılaştım. Bir ayda 4 kilo vermiş olduğunu söyledi. Çörek otunu her yemekten yarım saat önce çiğneyerek tüketmelisiniz. Eğer bu kullanım şekli rahatsız ediyorsa, benim yaptığım gibi kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar yağını biraz suyla yutmalısınız. Son 2 ay içerisinde pantolonlarım 2 beden küçüldü. Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ve şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yemek miktarını arttırmamalısınız.

Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur.

Kitaplarımda zayıflama için kahvaltı ve yemeklerden önce çeşitli müshil etkisi yapan bitki çaylarını önermekteyim. Yediklerimiz bağırsaklarımızdan 28 saatte geçmektedir. Müshil etkili bitkiler bağırsak duvarlarını kayganlaştırarak, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Besinler sindirim sisteminden daha hızlı geçtiğinde ise, vücudun bu besinlerden yararlanma oranı azalmaktadır. İsal olduğumuzda kilo kaybının nedeni bu olabilir. Çörek otunu yemeklerden en az yarım saat önce 200 tane tohum olarak veya 5 damla yağ olarak tüketmelisiniz. Deneyenler ayda 4 ila 6 kilo verdiler.

Çörek Otu ile Zayıflama:

Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.

Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır.

1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.

2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

Çörekotu yağının ilk sıkım-soğuk sıkım olanını bulursanız, tanının daha güzel ve acı olmadığını görürsünüz. Ancak önceden de belirttiğim üzere, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatıyor düşüncesiyle, yemeklerde kontrolü elden bırakmamak gerekmektedir.

Dr.Ömer COŞKUN un yazısıdır paylaşmak istedim..

selam kızlarr bende katılıyorum çörek otuyla zayıflayanlar kervanına bende şu bildiğimiz böreklerin üzerine kullandıklarımızdan var evde şu an ondan kullansam olur heralde akşam yemekten önce başlıyorum 1 çay kaşığı çörek otunu çiğnemeden yutuyoruz anladığım kadarıyla. bende ç.o.yağıda var peki onu kullanan varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…