Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edoşum 1,5 kilo vermişim.:sm_cool:regl olmasaydım eminim daha çok verirdim.regl yüzünden arada çikolatalı şeyler yemeseydim 2 yada 2,5 olurdu heralde.ama yine de iyi sonuç değil mi?
çiğneyip mi verdiniz
çiğnemeden mi verdiniz
ne olur cevap verin
bu benim için çok önemli
kesinlikle çiğneyemiyorum
boğazımı yara yapıyor resmen(
canım ben aktardan toz şeklinde olanı aldım o şekil kullanabilrsin bence şart değil yani çiğnemek bağırsakları kesinlike çalıştırıyo ilaç alır gibi bi çay kaşığı alıp hemen üstüne su içiyorum bide etkisini görmen için gün içinde bol bol su iç çorba falan çok iç katı şeyler yenildiği zaman bağırsaklar çalışmıyo ve çörek otuda pek bi işe yaramıyo.
teşekkürler sen bu şekilde kilo verdin yani öylemi
gün içersinde de tuvalete gitme ihtiyacı hissettinmi peki
evt cnm tabiki bide şişlik falan olmuyo herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemem...ben iki haftadır kullanıyorum çörek otuna başladığımda tartılmadım ama kesinlikle kilo verdiğimi hissediyorum tabi birazda yemekten kısmak gerekiyo..bundan sonraki haftalarda daha düzenli bi şekilde yazarım ne kdar verdiğimi
canım bıde ogutucuden cekıp kullanılıomus denedınmı hıc oyle
evt cnm ben zaten öyle kullanıyorum aktarıcıda yapıyolar öle toz şeklinde
fayda olarak dahamı ıyı ogutulmus tatlım
iki şekildede faydasını gören var tatlım ama hangisi daha iyi bilemicem ben çiğneyerek yiyemicem için öle kullanıyorum daha iyi oluyo.yani senin tercihine kalmış farketmez bence
nasıl gidiyor kızlar çörekotu işkencesi.kaydirigubbakcemile3.ben çiğnediğim için işkence diyorum ama sanırım kurtarıcımız desem daha doğru.:teytey:
canım ben iki gündür diyet yapamıyom ya çörek otunu kullanıyom ama toparlamam lazım kendimi yoksa bu hafta kilo veremicem
corekotunun daha bıcok faydası varmıs canlar hem zayıflama ıcın hemde baska faydaları ıcın yıyelım
kendine gel edoşum benim.bak birbirimize destek oluyoruz burda ne güzelkaydirigubbakcemile5.vereceğin kilolları düşün motive ol:teytey: