- 14 Şubat 2008
- 1.763
- 33
dimi yaa
ee yaniiiii asparagas habermişş anlaşılann
bu arada halenn devammm ediyorummmm ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi yaa
ee yaniiiii asparagas habermişş anlaşılann
bu arada halenn devammm ediyorummmm ben
selam kızlarr bende katılıyorum çörek otuyla zayıflayanlar kervanına bende şu bildiğimiz böreklerin üzerine kullandıklarımızdan var evde şu an ondan kullansam olur heralde akşam yemekten önce başlıyorum 1 çay kaşığı çörek otunu çiğnemeden yutuyoruz anladığım kadarıyla. bende ç.o.yağıda var peki onu kullanan varmı???
bu aralar hiç düzenli kullanamıyorum ya çörekotunu diyette aldı başını gitti berrincim senin nasıl gidiyo
evet kızlar korkmayın ben araştırdım.gündüz de yazmıştım. büyüten çörekotu yağı.paniğe gerek yok
çok iyi canım 2 kilo vermişim.umarım daha da veririm.darısı hepimizin başına
Bir kez daha altını çizelim: Bugüne dek sağlıklı kilo verdirdiği belirlenen hiç bir doğal madde, ot, bitki veya tohum bulunamadı. Kilo fazlalığı ve şişmanlık alanı o denli büyük bir ticari alan ki, bir çok kişinin iştahını kabartıyor.
Bu alandan pay kapmak isteyen şarlatanların önerdikleri bitkilere her yıl bir yenisi eklenmekte.
Hoodia özleri, Garcinia iksirleri, Aloevera şurupları, Orange Bitter tabletleri, Chitosan hapları bu konuda en çok suiistimal edilen ürünlerdir. Bunlardan hiç birinin kilo verdirdiğini gösteren bilimsel bir kanıt yoktur.
Efedra bitkisi özleri adrenaline benzer özelliği sebebiyle bir miktar kilo kaybı yapabiliyor ancak aynı zamanda kalbinizi, beyninizi de hasta ediyor.
Yakın bir zamanda zayıflatıcı ürün olarak pazarlanan yosun haplarının içinden kontrolsüz kullanıldığında sağlığa ciddi zararlar veren sibutramin isimli kimyasal maddenin çıktığını hepimiz çok iyi bilmekteyiz.
Çörek otu da bu alandan para kazanmak isteyen kişilerin yeni palavralarından biridir.
Çörek otunun içinde bol miktarda Linoleik Asit bulunmaktadır. Omega-6 yağlarından olan bu maddenin bazı alerjik reaksiyonlara, alerjik cilt problemlerine iyi geldiği bilinmektedir.
Ama çörek otunun ne kendinin, ne çayının, ne de bal ile karıştırılarak yutulmasının kilo kaybı sağlaması mümkün görülmemektedir.
Eğer bir kilo verme programı uyguluyorsanız, küçük bir bitkisel destek de kullanmak kararınız varsa günde 3-4 bardak yeşil çay veya yeşil çayın kateşin içeren özlerinden yararlanmayı deneyebilirsiniz. Ama beklentinizi asla abartmayın.
Çörek otunun faydaları için tıklayın
Alıntıdır
çörek otu ile ilgili araştırma yaparken bunu bulup okudum :S
kıslar burdan okuduum gittim aldım çörek otu ama almaz olaydımm..3 kez içtimmm bi tatlı kaşıgı üçündede öyle bi kustumki anlatamam sizeeee yıllardır kusmayı unutmuştummm çok maffetti benii..direk attım çöpe valaaa yemek yemem daha iyii...sizde böle yan etkisi oldumuuu ya..içtikten 15 dk sonra kustum hepp..
çörekotçular yarın memlekete gidiyorum.bayram sonu döneceğim.o yüzden yazamayabilirim.şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun.hepinize iyi bayramlar.fazla kaçırmayın ha!yemek yerken aklınıza ben geleyim fazla yemeyin emi?.öpüyorum hepinizi.kendinize dikkat edin.sizleri seviyorum.iyi ki varsınız.iyi ki yanımdasınız.
herşeyin fazlası zarardır bunu unutmamak lazım
canım ilk başladığımda benimde midemi kaldırıyordu ama kusmadım.canım bir de çörek otunu dövüp dene böylece çok çiğnemek zorunda kalmazsın.belki bu sefer iyi olur.