Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben 1haftadır kullanıyorum ve göyüslerimde büyüme oldu fakat bana alerji yaptı ama gerçekten işe yarıyor sorularınız varsa cevaplayabilirim
zeycancım ben biyandanda her akşam hayıt otu tohumu çayı içiyorum oyuzdende olmuş olabılır ama 2cm lık bır buyume var eminim sizdede işe yarar denemenizi tavsıye ederım
canım ben masaj yaptım ve 2.gununde aşırı derecede kızarmalar oldu ama ben az daha yapim az daha yapim derken inanmazsın tam 2saat masaj yapmısım ve yagıda cok kullandıqım ıcınde olabılır daha bgun yavastan gecıyo ama ben yagın yaptıgını sanmıyorum benım fasla masajdan oldu sanırım :2:
zeycancım anladım canım ayrıca kilodanda kaynaklanıyo kilonuz azsa bence kilo almaya çalışın hemde masaj yapın çok hızlı bir şekilde büyüyceqine emininm
zeycancım anladım canım ayrıca kilodanda kaynaklanıyo kilonuz azsa bence kilo almaya çalışın hemde masaj yapın çok hızlı bir şekilde büyüyceqine emininm
zeycan devam et bence masaja pes etme en önemlisi morelini bozma derim eminim işe yarar çünki 3aydan sonra kesin sonç alınyo..