- 7 Mart 2013
- 6.338
- 19.031
Hacısı bile yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacısı bile yok
Oooo hayırsız sen nerelerdesinHello bebekler. Resmen sitenin varlığını unutmuşum Jenna16 sağ ol bebişim etiketin için nabersiniz?
Sen de sağol bebisim arada hatırla da uğraHello bebekler. Resmen sitenin varlığını unutmuşum Jenna16 sağ ol bebişim etiketin için nabersiniz?
Oooo hayırsız sen nerelerdesin
Bizi nasıl unutursun
Ay Allah beterinden korusun ama son 3 aydır hayatımız karman çorman. Oğlanın kreşinde krizler yaşadık, okul değiştirdik, ben ameliyat oldum, işlerin sene sonu olmasından kaynaklı yoğunluğu filan derken gün içinde telefona bakamıyorum. Akşam da evde benzer curcuna. Yatağa girince yorgunluktan sızıyorum resmen.Sen de sağol bebisim arada hatırla da uğra
Allah kolaylık versin canımAy Allah beterinden korusun ama son 3 aydır hayatımız karman çorman. Oğlanın kreşinde krizler yaşadık, okul değiştirdik, ben ameliyat oldum, işlerin sene sonu olmasından kaynaklı yoğunluğu filan derken gün içinde telefona bakamıyorum. Akşam da evde benzer curcuna. Yatağa girince yorgunluktan sızıyorum resmen.
Hello bebekler. Resmen sitenin varlığını unutmuşum Jenna16 sağ ol bebişim etiketin için nabersiniz?
Geçmş olsun hayırdır ne ameliyatı oldun öyle çok uzak kaldın buradan arada da olsa gel geneAy Allah beterinden korusun ama son 3 aydır hayatımız karman çorman. Oğlanın kreşinde krizler yaşadık, okul değiştirdik, ben ameliyat oldum, işlerin sene sonu olmasından kaynaklı yoğunluğu filan derken gün içinde telefona bakamıyorum. Akşam da evde benzer curcuna. Yatağa girince yorgunluktan sızıyorum resmen.
Kolay gelsin canım kuzuyu öpAy Allah beterinden korusun ama son 3 aydır hayatımız karman çorman. Oğlanın kreşinde krizler yaşadık, okul değiştirdik, ben ameliyat oldum, işlerin sene sonu olmasından kaynaklı yoğunluğu filan derken gün içinde telefona bakamıyorum. Akşam da evde benzer curcuna. Yatağa girince yorgunluktan sızıyorum resmen.
Aynen sende olmasan gelen yokBuralar sahipsiz kalmış
Seda diyete mi başladıniyi akşamlar
Nevos yılın ilk ayında napicazSeda diyete mi başladın
ChesecakeNevos yılın ilk ayında napicaz