Paris güzelini biliyoruzE öyle ama
Tarif bekliyoruzAaa bende diyorum bunlar neredeburdan bana hiç bildirim gelmiyor. Dünya mutfağını burası sanıyorum. Kimse yazmıyor diyorum
Ararsan bir sürü şey bulursun yasom boşver, o güzeldir ama sen begenmiyorsundur çünkü bizde de öyle oluyoOnda da sunum renksizdi
Dut pekmezi zamanı gelmiş dediler Canom, o yüzden geldik.Aaa bende diyorum bunlar neredeburdan bana hiç bildirim gelmiyor. Dünya mutfağını burası sanıyorum. Kimse yazmıyor diyorum
İşiniz rast gitsin yasom. Tenceren hayırlı olsunDut pekmezi zamanı gelmiş dediler Canom, o yüzden geldik.
Ne tenceresi yav, kase kase.İşiniz rast gitsin yasom. Tenceren hayırlı olsun
Sen tencere aldım demiştinNe tenceresi yav, kase kase.
Dutları toplayalımDut pekmezi zamanı gelmiş dediler Canom, o yüzden geldik.
Youuuuu dostum yowwwww, sunumluk bir şey aldım dedim diye hatırlıyorum.Sen tencere aldım demiştinGerçi onlar küçük oluyor kase gibi
Kocama söyledim yap dedi
O zaman yapma elticim, hazıra konmak yok.Kocama söyledim yap dediYapalım ben ceviz kırarım demedi
Çok güzelmişYouuuuu dostum yowwwww, sunumluk bir şey aldım dedim diye hatırlıyorum.Eki Görüntüle 3514897
Sunumda zaten başka bir şeye ihtiyacın yok ki yasomYouuuuu dostum yowwwww, sunumluk bir şey aldım dedim diye hatırlıyorum.Eki Görüntüle 3514897
Ama niyetlendim yapmam lazımO zaman yapma elticim, hazıra konmak yok.
Enişteye yedirme o zaman, enerji yüklenmesin ceviz kıramayan er kişisi.Ama niyetlendim yapmam lazım