Canım ben ikizlerimden birini kaybettim. Erken doğumla baş edemedi küvezde melek oldu kızım.joyz sen yeniden mi hamilesin? ikizlerin üstüne 3. bebiş geliyor öyle mihayırlı olsun canım
canım çok üzüldüm. mutlaka buraya yazmışsındır ama görmedim bebeğini kaybettiğini yazdığını. Allah kalanlara ömür versinCanım ben ikizlerimden birini kaybettim. Erken doğumla baş edemedi küvezde melek oldu kızım.
Şuan oğlum var, bi oğlum daha olacak kısmetse
ne kadar üzücü ya valla maraş da öyleymiş. oradan gelen birisiyle konuştum da her yer yıkıldı dedi, şehir resmen yok oldu. nasıl toparlanacak oralarEvet canım şehir yok
Amin canım sağolcanım çok üzüldüm. mutlaka buraya yazmışsındır ama görmedim bebeğini kaybettiğini yazdığını. Allah kalanlara ömür versin
hayırlı olsun yeni hamileliğin. Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
bu arada bebiş yengeç burcu olacakAmin canım sağol
Yok ya o olabilecek son tarihi gösteriyorbu arada bebiş yengeç burcu olacak
3-4 yıla toplanırızne kadar üzücü ya valla maraş da öyleymiş. oradan gelen birisiyle konuştum da her yer yıkıldı dedi, şehir resmen yok oldu. nasıl toparlanacak oralar
inşallah canım3-4 yıla toplanırız
evet sınırda zaten. ikizler de olabilir tabiYok ya o olabilecek son tarihi gösteriyor
Doktora göre ikizler olacak bakalım bebişe göre ne olacak
Nolmuşki ?ne kadar üzücü ya valla maraş da öyleymiş. oradan gelen birisiyle konuştum da her yer yıkıldı dedi, şehir resmen yok oldu. nasıl toparlanacak oralar
Deprem oldu ya SedaNolmuşki ?
yaklaşık 2 yıl önce deprem olmuştu ya ondan bahsediyoruz canım.Nolmuşki ?
Ha evet.Deprem oldu ya Seda
Onu biliyorum.yaklaşık 2 yıl önce deprem olmuştu ya ondan bahsediyoruz canım.
yok canım çok şükür.Onu biliyorum.
Yeni bi olay dahamı olmuş diye sordum
Günaydın