- 17 Kasım 2009
- 3.932
- 24
- Konu Sahibi Zeynepce2011
hazır çorba olur mu acaba ?
tabi olur ben poşet çorbalardan alıyorum hemen 2 dakikada hazır öğle yemeğim:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazır çorba olur mu acaba ?
canım bence hazır çorbayı tercih etme derim.içerisindeki katkı maddeleri say say bitmez.bir gıda firmasında çalışıyorum ve işverenim bayan.bize kesinlikle hazır çorba, bulyon, diyet ürünleri yemeyin der.bence sebzelerle farklı çorbalar yapabilirsin.yeni tatlar keşfetmek insanın hoşuna gidiyor.15 dk pişer zaten.
örneğin ben mantar (kremasız), mercimek, sebze, yoğurtlu buğday çorbası, tavuk etli şehriye, patates, domates ve uydurduğum çorbalar yapıyorum.yaparken doyuyorum sanki.1 kase yeterli geliyor sonra. sositososito
tebrik ederim.inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
bende evlenince kilo aldım.52 den 66 ya kadar çıktım.diyetle 60 a kadar düşmüştüm.3 hafta önce tartıda 65 i gördüm ve diyete başladım.günlük 2 lt su öğlen işyerinde çıkan yemeklerden yiyorum.ekmeği azalttım.akşamları çorba sebze yemeği vs yiyorum.acıkınca elma, mandalina, diyet bisküvi yiyorum.dün 60.400 gr çıktım tartıda :))) bugün bir halsizlik çöktü.vitamin aldım.inş.çabuk atlatırım.
Selam burcu yarın bende başlıyorum ALLAH izin verirse
corbaya cokta severim eşim lesliyide nindirmiş yarın İNŞALLAH başlıyorum
A-aaaa hic olur mu oyle sey?? Bu cok sagliksiz ve bildiginiz zehir dolu bir corba!! Tadi guzel gelir elbet..ama beyniniz òlür mazallah,butun hastaliklar tureyebilir cunku bu bulyonlarda monosodyum glutamat var. Ne oldugunu bi arastirin da zararlarini gorun!! Ben evime dahi sokmuyorum bu urunleri yillardir...Arkadaşlar, bu önerime bayılacaksınız.
Ben çorbayı çok severim, ama fazlası kilo yapacağı için sınırlı içiyordum.
Yeni bir çorba keşfettim.
Kalorisi neredeyse sıfır.
Günde 10 büyük fincan içtiğim oluyor.
Üstelik birkaç çeşidi var, yani bıktırmıyor.
Aşağıdaki ürünlerden yarım tatlı kaşığını bir büyük fincana koyup üzerine sıcak su koyun, karıştırın.
İşte size sıfır kalorili, lezzetli bir gıda. Yarım saat oyalanmış olursunuz.
1-Sebzeli baharatlı çeşni (yemeklere tuz yerine koyanlarınız bilir)
2-Tavuk bulyon
3-Et bulyon.
Yüksek tansiyonunuz yoksa istediğiniz kadar için.
Tansiyon varsa yaramaz.
Yorumunuzu beklerim, yalnız bana mı akıllıca ve lezzetli geliyor merak ediyorum.
Bakarsınız ben buldum patladı gitti olur.
KAhvalti yokmu acabamerhaba kızlar diyetteyim 63.500 kg ym
kalkar kalkmaz 2 bardak su
sabah : 1 dilim ekmek - peynir --domates salatalık 2 3 zeytin çay şekersiz yada sakarinli.
öğle: 1 tabak çorba ne varsa -1 dilim ekmek -1 bardak ayran lıgt -salata
akşam: öğlenin aynısı
aralarda meyve-salatalık -lıght bisküvi diet kola-
hergün 45 dakika yürüyorum
aslında 3 gün oldu bugün başlayalı şimdilik su falan gitmiştir eşimle başladık.pazartesi 1 hafta olucak bakalım nekadar vericem..
Kahvaltı yapmiyormusunuzmerhaba kızlar diyetteyim 63.500 kg ym
kalkar kalkmaz 2 bardak su
sabah : 1 dilim ekmek - peynir --domates salatalık 2 3 zeytin çay şekersiz yada sakarinli.
öğle: 1 tabak çorba ne varsa -1 dilim ekmek -1 bardak ayran lıgt -salata
akşam: öğlenin aynısı
aralarda meyve-salatalık -lıght bisküvi diet kola-
hergün 45 dakika yürüyorum
aslında 3 gün oldu bugün başlayalı şimdilik su falan gitmiştir eşimle başladık.pazartesi 1 hafta olucak bakalım nekadar vericem..