- 17 Kasım 2009
- 3.932
- 24
- Konu Sahibi Zeynepce2011
cucuş kız bugecedemi yürüdün brova sana bende leslie indirmeye çalışıyorum.
bugece yürümedim sadece 6 dk leslie yapabildimm:sm_cool::sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cucuş kız bugecedemi yürüdün brova sana bende leslie indirmeye çalışıyorum.
ay yanlış yazmışım 63.200..
giz3mm sen çorbaya devam dimi
süper gidiyorsun burcu tebrik ederim bende diyet yapamıyorum ama şu çorba diyeti ne zamandır aklımdaydı bunun gibi bişeye başlayım diyorum bende inşallah seninki gibi güzel sonuçlar alırım :)
çok sağol iyi moral oldu ilk hafta bana bence dene bu diyeti yanında yapabiliyosan leslie de yap ki ben perşembe hastalanıcam normal aylarda davul gibi şişerdim .
inan ki hiçde zorlanmıycaksın akşam salata ayran şişiroyo zaten bide ekmek çorba of yani.
Süpermiş ayda 2 kiloya bile razıyım çok zor bir bünyem var ne denesem olmuyor valla :))aslında pazartesi başladığımda 64.200 aç karnına çıkmıştım yani ilk hafta pazartesinden pazartesiye ki bu sabah 62.500 çıkıyorum yani ilk hafta 2 kilo gitti
ikinci haftaya 62.500 başlıyorum diyim bakalım haftaya pazartesi nekadar olucam.
peki nerden indirebilirim aslında leslie çok zevkli ama altarnetif olsun...şimdi dışarı çıkıcam öğlende mecburan bi tosy bi ayran içicemm..
evet bu hafta öğle aynı akşamları 5 yemek kaşığı kurubaklagile geçtim leslie devam kilom 60.800 ...
canım bence hazır çorbayı tercih etme derim.içerisindeki katkı maddeleri say say bitmez.bir gıda firmasında çalışıyorum ve işverenim bayan.bize kesinlikle hazır çorba, bulyon, diyet ürünleri yemeyin der.bence sebzelerle farklı çorbalar yapabilirsin.yeni tatlar keşfetmek insanın hoşuna gidiyor.15 dk pişer zaten.hazır çorba olur mu acaba ?
canım bence hazır çorbayı tercih etme derim.içerisindeki katkı maddeleri say say bitmez.bir gıda firmasında çalışıyorum ve işverenim bayan.bize kesinlikle hazır çorba, bulyon, diyet ürünleri yemeyin der.bence sebzelerle farklı çorbalar yapabilirsin.yeni tatlar keşfetmek insanın hoşuna gidiyor.15 dk pişer zaten.
örneğin ben mantar (kremasız), mercimek, sebze, yoğurtlu buğday çorbası, tavuk etli şehriye, patates, domates ve uydurduğum çorbalar yapıyorum.yaparken doyuyorum sanki.1 kase yeterli geliyor sonra. sositososito