Çorba Diyeti İle Ayda 12 Kilo!...

5 haftalik bir diyet grubuna dahilim suan... yarin itibariyle bu diyeti uygulamak istiorum gerci bende degistiricem biraz sabah ufak bi sandwic yiyip oglenden sonraya brde sut ekleme yapicam oglen yemeginede duruma gore ayran yada yogurt ekleyeblirim...

Herjes degistirerek uygulamayi dusunmus bendemi yapsam napsam acepp. Bir sandivic ekleme fikri cok guzelbence.bende soyle yapabilirim sabah iki kase corba bir dilim ekmek ara ogun bir meyve oglen ton balikli- tavuklu- peynirli gibi sandivicler aksamda yine iki kase corba ve salata bende salataya misir atarim oglen favuk veya balik yicegim icin aksamda atarsam cok olur. Belki aksam bir meyve daha yerim. Corba zayiflamada cok iyi oluyor kizlar. Ben bir kere kisa bir sureligine denedim bol corba icmeyi tercihimi sagliksizda olsa hazir corbadan yana kullandım kalorisi az bir kase corba 50 ile 75 kalori arasi degisiyor gerçekten cok dusuk.

ben böyle bi diyet olduğunu bile bilmiyodum. 1,5 yıl önce bi dönem iştahsızlık yaşadım ve günde öğün yiyodum sadece oda akşam öğünüydü. Sadece 1 kase çorba içip 1 kase yoğurt yiyodum bir de sadece 1 lokmaa et veya sebze yemeğinden atıyodum ağzıma. Taö 1,5 ayda 12 kilo vermiştim. Ama kilolar yağdan gitmediği için geri alınıyor

Şekerim bugün başladım. Bak anlatıyım:
Kahvaltı: nesfit, süt
acıktıkça domates ve pirinçsiz yoğurt corbası. salata, 1 adet meyve.
Boyum 170, kilo 77 :\
İnşallah ikimiz de devamını getiririz

Ben dün bu şekilde beslendim. Bi bakayım burada çorba hakkında bir bilgi var mı dedim, çorba diyeti varmış!

Bugün çorba içmem ama yarından itibaren 1 hafta denemeye niyetliyim.
Eşlik etmek isteyen var mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…