Çorba Diyeti İle Ayda 12 Kilo!...

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
ÇORBA DİYETİ:

Kahvaltı: Çorba ve salata (1'er kase)

Ara öğünde bir adet meyve yiyebilirsiniz yada diyet büskivi (bisküvi adet 3 taneyi gecmemesini tavsiye ediyorum)
Öglen: Çorba ve salata (1'er kase)

Ara öğünde bir adet meyve yiyebilirsiniz yada diyet büskivi (bisküvi adet 3 taneyi gecmemesini tavsiye ediyorum)

Aksam: Çorba ve salata (1'er kase)
*Herhangi bir çorba olabilir, hazır çorba, domates çorbası, yoğurt çorbası, brokoli çorbası, mercimek çorbası, ezo gelin çorbası vs. Az yağlı olması yeterli. Fotoğraf alıntıdır öyle olması gerekmiyor:)
*Saat 19 dan sonrada bisey yemiyoruz..
*Kalsiyum eksikligi olmamasi icin günde bir bardak süt yada yogurt ve salatalarin icinde haslanmis tavuk eti veya balik veya peynir ekleyebilirsiniz..
*Çorbayi her ögünde 2 kaseye kadar icebilirsiniz..Baktiniz aclik hissediyorsunuz her ögünde bir dilim bayat ekmek serbestir..
*Çorba diyetini ister 10 isteyen 15 gün yapıyorsunuz. 1 aya tamamlayan yaşadı: )
*Bu diyet ile haftada 3 ayda 12 kilo verebilirsiniz.
*Kolay gelsin:) (çiğdemcelezzetler)
Diyet Listeleri İçin Tıklayınız
Diyet Hakkında Herşey Ve Süper Diyet Listeleri İçin Tıklayınız

Son düzenleme:
Bugün geçti artık yarın başlayım bakalım bende böyle bi diyet yapmaya çalışıyordum spora gittiğim için 2.gün dayanamadım tabi

arkadaşlar bu diyeti denediniz mi ne kadar yaptınız ve ne kadar kg verdiniz

ben başlamayı düşünüyorum istersen beraber başlıyalım

canım yapmasına yapalımda akşam 7 den sonra bişi yemiyecez ben çok zorlanıyorum.
birde o kadar emek verip 10 kg veremezsem iyice üzülücem.
bana biraz gaz ver en iyisi senn

aslında çorba tok tutar bende denemek isterim diyeti benimde 10 kilo fazlam var hadi bakalım hayırlısı

canım yapmasına yapalımda akşam 7 den sonra bişi yemiyecez ben çok zorlanıyorum.
birde o kadar emek verip 10 kg veremezsem iyice üzülücem.
bana biraz gaz ver en iyisi senn
ben de zorlanıyorum ama bir küçük elma yiyorum bazen , bence bunu yapıp da vermemek mümkün değil ya çok yağlı çorba olmadıktan sonra kesin veririrz

Kızlar, merhabalar!!!! Bakıyorum, yaklaşık 1 ay önce başlamak isteyenler olmuş bu diyete, ben daha yeni üye oldum. Denemiş ve başarılı olanlar var mı acaba. Ben de bu günden itibaren denemek niyetindeyim.

merhaba gerçekten bir ay sabredebilen var mı varsa sonuç nedir yazarsanız sevinirim ben de bu gün üye oldum yarın başlayabilirim

Bir öğrenci olarak uygulayabileceğim en kolay ve zahmetsiz diyet bu sanırım. Hem meyve de var, salata da var, salatanın içinde tavuk vs de olabiliyor. En sevdiklerim. :)) Yarın başlıyorum!1 hafta boyunca evde olacağım için kolay olacak uygulamak.. Var mı benimle birlikte başlayacak olan acaba?

Ben varım bence bir hafta denenebilir başlayalım yarın
Ben dışarıda işlerim olduğunu unutup yarın başlarım diye atladım zaten ama başlayamadım zaten. :) Biraz değiştirerek uygulamayı düşünüyorum. Malum kahvaltıyı sağlam tutmak gerek, bir de ben çorba içemem kahvaltıda. Ama diğer öğünleri çorbayla geçiştirebilirim. :)

sabah çorba olduğunu unuttum zaten küçük yagsız tost diğer öğünlerde çorba salata ve aralarda meyve yemeyi planlıyorum

herkes yapan var mı diye soruyor kimse başlamıyor ama benim gibi sevindim bende tek ben tembelim diyordum

Ya ben mi iradesiz bi insan oldum havanın soğukluğundan mı bilmiyorum.. Günlerdir spora başlayacağım diye söz veriyorum kendime ama ev bile o kadar soğuk ki yataktan çıkmak gelmiyor içimden. Düzenli beslenmeye de başlayamadım. 1 ay tatil vardı, bu fırsatı kaçırmamalıydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…