- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
ben başlamayı düşünüyorum istersen beraber başlıyalımarkadaşlar bu diyeti denediniz mi ne kadar yaptınız ve ne kadar kg verdiniz
ben başlamayı düşünüyorum istersen beraber başlıyalım
ben de zorlanıyorum ama bir küçük elma yiyorum bazen , bence bunu yapıp da vermemek mümkün değil ya çok yağlı çorba olmadıktan sonra kesin veririrzcanım yapmasına yapalımda akşam 7 den sonra bişi yemiyecez ben çok zorlanıyorum.
birde o kadar emek verip 10 kg veremezsem iyice üzülücem.
bana biraz gaz ver en iyisi senn
Ben dışarıda işlerim olduğunu unutup yarın başlarım diye atladım zaten ama başlayamadım zaten. :) Biraz değiştirerek uygulamayı düşünüyorum. Malum kahvaltıyı sağlam tutmak gerek, bir de ben çorba içemem kahvaltıda. Ama diğer öğünleri çorbayla geçiştirebilirim. :)Ben varım bence bir hafta denenebilir başlayalım yarın
sabah çorba olduğunu unuttum zaten küçük yagsız tost diğer öğünlerde çorba salata ve aralarda meyve yemeyi planlıyorumBen dışarıda işlerim olduğunu unutup yarın başlarım diye atladım zaten ama başlayamadım zaten. :) Biraz değiştirerek uygulamayı düşünüyorum. Malum kahvaltıyı sağlam tutmak gerek, bir de ben çorba içemem kahvaltıda. Ama diğer öğünleri çorbayla geçiştirebilirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?