• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoraplar ve biz

ayyy yazmim yazmim diyorum dayanamıyorum..hadi bizi rüküşlükle itham ettin açık ayakkabıyla kilotlu çorap giyilmez dedik diyede ...o havada çimlerin içinde o halin ne bacım yaa....
bide kahve ve camel ayakkabının üstüne siyah çorap giymişsin azcık renk uyumu hadi onuda geçtim göz var nizam var...
hem sen hala bana o koltuğun ne oduğunu söyleyemedin hı?

hem sen hala bana o koltuğun ne oduğunu söyleyemedin hı?

nası disin gız yaa .. alısverıse gitti apar topar.. yenı akkabıı vee coraplar alıp gıyecek ve reısm cekıp ekleyecek buraya.. çok işii vaaarr çookkk yazııkkk..
:hulya: hatta yakında corapları orecek sipariş üzerine :hulya:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ya çıbık bankada diş koltuğu ne arar :mymeka:
hele sigara odası mirmirmirmir

aa sizin bankada yokmu leydiii dişçi koltuğuuuu ne ayıııpppp
geçen ben gittim bankaya arka tarafta dişçi koltuğu,ağda yatağıı, bide ameliyat masası vardııııııııııınaniknanikdelikafadulden

Canım duyabilir de sorun değil....Ama dışardan bakılınca hak verirsin öyle duruyor,gülünecek bir şey değil.....Etiket gibi algılanıyor...Bir de hiç aklıma gelmedi diş hekimi odasında yaka kartının bele takılacağı CADIARZUa.s

ya kusura bakmayın devamlı açamıyorum bu sayfayı ,

diş hekimi odası değil diye tamam bir daha daha temiz bir ortamda çekerim ,

bye,

madem bu kadar seviyosun bir örnek de ben vereyim,topiğine katkıda bulunayım didem...Gerçi sen koyu renk seviyosun ama benimki beyaz:(((

socks_with_flip_flops_2_3.jpg

aa sizin bankada yokmu leydiii dişçi koltuğuuuu ne ayıııpppp
geçen ben gittim bankaya arka tarafta dişçi koltuğu,ağda yatağıı, bide ameliyat masası vardııııııııııınaniknanikdelikafadulden

diş koltuğu da ne hasta yatağı var uykumuz gelince gidip yatıyok :delphin: -tatlicadiarzu-
yahu bankada bi kere açık ayakapı giyilmez rengarenk giyilmez :hulya:

konu sahibinin çoraplarına yorum yaparsınız,benim eklediğimi beğenmediniz sanırım aşk olsun yorum yapmadınız...mafoldumben

Aaaaa beğenmez miyimakannehir Aşk olsun yane:umursamaz:

Uzakdoğu'da hep böle takılıyorlar ztn:delphin:

konu sahibinin çoraplarına yorum yaparsınız,benim eklediğimi beğenmediniz sanırım aşk olsun yorum yapmadınız...mafoldumben

senin çoraplarını mı görebildim ben :hulya:
eve gidince bakarım kuzu şirket yasaklı anacum kaydirigubbakcemile

madem bu kadar seviyosun bir örnek de ben vereyim,topiğine katkıda bulunayım didem...Gerçi sen koyu renk seviyosun ama benimki beyaz:(((

benden gördün demi :mymeka:
çok seviyom bu tarzı :icecream:
evde hep böyleyimdir :lepi:

benden gördün demi :mymeka:
çok seviyom bu tarzı :icecream:
evde hep böyleyimdir :lepi:

Hani giymiyodun hiç terlik,burdan gördün de kıskandın değil mi???

süpper bi tarzzz:lepi::lepi::lepi:
yakıyor çoraplar bu aradaaaaasositosositosositosositosositososito

Ben de çok beğendim konu sahibi arkadaşımız fikir edinsin diye ekledim...:kedi:

Terliklerde süper ama ..Gitarlı falankaydirigubbakcemile3
Tarz sahibi insanlar anlayabilir bunu jazmincim...süpersin:dance:a.s.

Allah sana iyilik versin canım süpersin valla:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

şekerim ben yorum yapmadım çokkkkk güldüm çokkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:

aytegecim sanırım beyaz yerine siyah çorap olsaydı daha yakışırdı değil mi??:roflol:

ayy çorabınla terlin pek güzel uyum sağlamış :lepi:bende parmak arası terliğimle hep böle çorap giyerim favorim beyaz tabe..kaydirigubbakcemile3

Back