• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

damla konusunda naci beyin genel tercihimi yoksa yuvarlakta kullanıyormu acaba bilgisi olan varmı

badehancım naci bey hastasına en uygun olan protezi kullanıyor,eğer damla yerine yuvarlak daha uygunsa yuvarlak da kullanıyor,hatta sitede armine adlı bir arkadaş hem aks üstü hem de yuvarlak protez ile olmuştu ameliyatını

copyrightcım özlden msj atamıyorum acaba bana mailini özelden yazman mümkün mü sana da bi kaç soru sorabilir miyim arkadaslık davetı yolladım

Bu ara işten kafamı kaldıramıyorum kızlar. Ben çok iyiyim ameliyat olduğumu unutacak kadar:1:Şimdi bir bakayım cubur , arzum falan neler yapmış:10:

Bu ara işten kafamı kaldıramıyorum kızlar. Ben çok iyiyim ameliyat olduğumu unutacak kadar:1:Şimdi bir bakayım cubur , arzum falan neler yapmış:10:

arzumun ayakları yere basmıyordur heralde 400cc ne demek :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

copycım 1. ayındakı degısıklıkler neler anlat bakalım ne kadar yumusama oldu? alta dogru dolgunluk basladı mı? normal sutyen takmaya basladın mı? yada butun gun sutyensız durabılıyormusun? dıkışler ne alemde? kollarını tam kullanabılıyormusun?
canım senı bıraz yorucam cevaplarsan sevınırım :54:

bir turlu cesaret edemiyorum yaptirmaya,hic ameliyat gecirmedim.ama buyutmeyide cok istiyorum.su isi halledersem sizin sayenizde kizlar.biraz cesaret verin :69:

bir turlu cesaret edemiyorum yaptirmaya,hic ameliyat gecirmedim.ama buyutmeyide cok istiyorum.su isi halledersem sizin sayenizde kizlar.biraz cesaret verin :69:

Gerçekten İstiyorsan Asla zaman kaybetme :kkk: Albüm Yapan arkadaşlarım var Onlara bakıp buradan Bilgi edinirsin Arkadaşlarımızın hepside çok iyilerdir sana Destek Oluruz yardımcı Oluruz ..

Gerçekten İstiyorsan Asla zaman kaybetme :kkk: Albüm Yapan arkadaşlarım var Onlara bakıp buradan Bilgi edinirsin Arkadaşlarımızın hepside çok iyilerdir sana Destek Oluruz yardımcı Oluruz ..

canım ben 3 amelıyat gecırdım ve ıcındee en kolay attlattıgım buydu yanı..ole korkulacak bır amelıyat degıl..sadece 4 gun yatıp kalkarken destek o kadar bıde doktor secımı cokk onemlı..
guvendıgın bır doktora amelıyat olursan cookk mutlu olacagın ve ozguvenının tavan yapacagı amelıyat..
bence hıc erteleme amelıyattan sonra bumuymus benım cesaret edemedıgım amelıyat dıyeceksın..

Çok Rahat Bir Opersyon Hiç Korkmayın Tavsiyem herkese Operasyon Kişiye Göre Yapılacak Yöntemleri Doktor belirliyor Bunu Unutmamk gerek Ve herkesin Göğüs Yapısı Farklı O yüzden cc lerde Konulan Kişiye göre Büyüklükte Oranda Farklı duruyor Malesef ki Biarkadaşıma 300 cc Normal Dururken Başka Birinde 275 cc Kocaman Durabiliyor Bunun En Canlı Örneği benim ...

Çok Rahat Bir Opersyon Hiç Korkmayın Tavsiyem herkese Operasyon Kişiye Göre Yapılacak Yöntemleri Doktor belirliyor Bunu Unutmamk gerek Ve herkesin Göğüs Yapısı Farklı O yüzden cc lerde Konulan Kişiye göre Büyüklükte Oranda Farklı duruyor Malesef ki Biarkadaşıma 300 cc Normal Dururken Başka Birinde 275 cc Kocaman Durabiliyor Bunun En Canlı Örneği benim ...
kesinlikle katılıyorum benim bir göğsüm hafif çıkıntı diğeri tamamen düzdü 350cc düz göğüste banamısın demedi çıkıntı olan göğüste 325cc daha dolgun durdu.birde insanın çatısı önemli demişti doktorum.aynı cc takılmış çok sayıda kişi gösterdi operasyon öncesi göğüs büyüklükleri çok benzer olan kimininki daha güzel olmuş oda artık kişinin yapısıyla alakalı demişti

Kızlar evime döndüm nihayet.. Hala sersemlik var üstümde.. Kımıldamazsam çok hissetmiyorum ama bir ağırlık var.. Ağrı değil de sanki göğsüm sıkışıyo gibi hissediyorum.

Ama çok güzel görünüyolar ki bu en kötü haliymiş. Şu an ödemden belim bile daha kalın geliyor bana. 345 cc arion damla protez kondu. Naci bey bunu kararlaştırdığımız halde ne olur ne olmaz diye 2 protez daha denemiş baştan güzel karar vermişiz dedi:69: 3 boyutlu çalışma çok önemli ameliyat olmadan önce mutlaka yaptırın.

Ay çok mutluyum ama çok da halsizim şimdi..Biraz dinleneyim gelirim gene..

güle güle kullan keyifle inşallah.benimde bir yıl önce yuvarlak pıp takıldı.değiştiricem huzursuz ediyor söylentiler.Ama doktor ve şekil konusunda kararsızım.bakabilirmiyim fotoya

Arkadaşlar önce kusura bakmöayın ne zamandır giremedim sorular hem özelden hem burdan birikmiş:26: İş hayatı karıştı da başka departmana geçirmek istiyorlar sürekli seyahatli bir iş falan moralim sıfır:43: Bilmiyorum ne yapıcam.. Hem düzenimn bozulacak burdan da uzak kalıcam off offf:84:

Şimdi buradaki cevaplar geliyor:10:

copycım 1. ayındakı degısıklıkler neler anlat bakalım ne kadar yumusama oldu? alta dogru dolgunluk basladı mı? normal sutyen takmaya basladın mı? yada butun gun sutyensız durabılıyormusun? dıkışler ne alemde? kollarını tam kullanabılıyormusun?
canım senı bıraz yorucam cevaplarsan sevınırım :54:

Cuburum zaten söylemiştim benim abartı ödemim olmamıştı. Sanki sadece koltukaltlarımda kaldı. Kolumu kapatınca pompik pompik göünüyorlar. O da zamanla geçer herhalde. Çok arada sırada dikiş yerlerim sızlıyor. Yani ani bir sızlama girip çıkıyor. Ben hafta başında sütyeni çıkardım valla. en azından evde takmıyorum. Zaten takmak istemediğin zaman çıkar ama takacaksan da illa bunu tak demişlerdi. Çok söz dinlerim ben:9: Kol hareketlerim falan kısıtlanmıyor. Yalnız şunu fark ettim: geçen gün bir yemek kabının kapağını kapatmak için üstünden bastırmam gerkti onu zor yaptım valla.. Bi tuhaf oldu bvastıramadım ilk anda. Acı değil de tuhaf bir his oldu bilmem anlatabildim mi:27: Dikişlerim kırmızı. İlk andaki gibi kıpkırmızı değil ama renk soldu biraz. Zati memeyi kaldırmadıkça görünmüyor.. ee Senden durumlar ne canım seninde 10 gün falan oldu di mi?

Ama bak burada bir sürü cesur memeliyiz:9: Bence cesaretlik bir durum yok. İnan ki insanı çok mutlu edeni bir ameliyat. Önce içine sinen iyi bir doktor bul ondan sonra da harekete geç:34: Her türlü sorunu buradan cevaplarız canım merak etme..

arkadaşım geçmiş olsun ..sizi okudukça bende hevese geliyorum.ameliyattan feln korkmuyorum da beğenmeyip pişman olmaktan korkuyorum...benide eklermisin?

Back